Wikipedija:Predlogi za izbrani članek/Hano (slon)

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Hano (slon)[uredi kodo]

Hano (slon)
Predlagatelj članka: Stebunik na pogovorni strani članka.
Utemeljitev: Članek o belem udomačenem slonu doma z otoka Cejlona, last Leona X. in predmet obravnave v Bedinijevi knjigi The Pope's Elephant: An Elephant's Journey from Deep in India to the Heart of Rome. Članek je v osnovi dokončan.
Avtor članka: Stebunik
Trajanje glasovanja: 700174000000000000074 dni (končano)
Rezultat glasovanja: 4 glasovi za, 1 proti, 1 vzdržan - izbran. — Yerpo Ha? 08:30, 1. avgust 2016 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Za --xJaM (pogovor) 02:34, 19. maj 2016 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Za --Struc zanimiv članek primeren za izbranega Struc struc (pogovor) 18:06, 19. maj 2016 (CEST)
  • komentar -- zabavna tema, ampak knjiga še ni prevedena, kar zna obiskovalko/obiskovalca strani frustrirati. Avtor Silvio Bedini je ene sorte zgodovinarski Michener, v COBISSu prisoten s tremi knjigami (v angleščini), skratka malenkost manj neznan in nepomemben kot pa knjiga, ki je tema članka. Komentar seveda razumeti kot pripombo o temi, ne pa o kvaliteti članka SmozBleda (pogovor) 19:25, 20. maj 2016 (CEST)
  • Symbol support vote.svg Za Zelena lučka. (pogovor)
  • Symbol support vote.svg Za -- Dhmo (pogovor) 13:59, 4. junij 2016 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg Proti; menim, da ne spada med naša najkakovostnejša gesla. Razlog je predvsem feljtonski ton z ogromno starinskimi izrazi in subjektivizmi. Šepa tudi referenciranje, ne razumem recimo zakaj se mora tekst sklicevati na štiri jezikovne različice istega dela. Vem, da sem pozen z ugovorom (predlog je v postopku že več kot en mesec in sicer že dovolj podprt, da bi bil lahko po pravilih zaključen pozitivno), tako da prepuščam odločitev kakemu drugemu administratorju. — Yerpo Ha? 09:27, 29. junij 2016 (CEST)
  • Symbol neutral vote.svg Vzdržan - Se strinjam z zgornjim, žal je celotno besedilo polno takih izrazov, tako da sem se namučil z nekaterimi poglavji, še posebej s poglavjem smrti in spominov, zadnji odsek glede reformacije, ki je res polno subjektivnih in poljudnih trditev. Ne vem, kaj lahko tukaj storimo, ker bi morali dosti poseči v samo vsebino, mora pa to biti v dogovoru z avtorjem, časa pa glih nimamo. Sedanji članek pa mislim da je 4. teden na glavni strani.--Archangel 21:27, 31. julij 2016 (CEST)
    Sem vseeno razglasil članek za izbranega; po tvojih posegih je precej bolje, in ker je ravno kriza z glavno stranjo... — Yerpo Ha? 08:30, 1. avgust 2016 (CEST)