Wikipedija:Prošnje za preverbo uporabnika

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Skoči na: navigacija, iskanje
Admin mop.PNG Administratorji so wikipedisti s pravicami sistemskega operaterja, kar pomeni, da lahko brišejo ali zaščitijo članke, razveljavljajo vandalizme in blokirajo uporabnike, ki povzročajo škodo.

Sorodni-projekti: Wikivir Wikinavedek Wikiknjige Wikislovar Wikiverza Wikimedijina-zbirka Wikipodatki Meta-Wiki

Prošnje za preverbo uporabnika obravnavajo preverjevalci uporabnikov. Prošnjo lahko podate spodaj tako, da izpolnite sledeči obrazec.

Obrazec[uredi kodo]

=== {{u|}} ===

{{Prošnja za preverbo uporabnika
| prošnjik = 
| utemeljitev = 
| preverjevalec = 
| rezultat = 
}}

Prošnje[uredi kodo]

Y-FI[uredi kodo]

Prošnjik: --  Janezdrilc 12:59, 13. maj 2017 (CEST)
Utemeljitev: Podobnost prispevkov z uporabniki Hribolazec, LLegend in TLeegnd. Težava je predvsem pritožba globalnega preimenovalca zaradi pogostih prošenj za preimenovanje računa/računov.
Preverjevalec:
Rezultat:

Jaz imam vse profile, priznam, sem bil opozorjen, ampak uporabljam samo najnovejšega. Hočem samo imeti tako ime in starih računov se ne bom dotaknil več, TLeegnd тalĸ 13:29, 13. maj 2017 (CET)

V tem primeru preverjanje ni potrebno. Dobro, če si se odločil za TLeegnd, naj bo TLeegnd, samo res potem ostalih računov ne uporabljaj. Sicer je pa dobro imeti pred očmi, da ime je samo ime in ne takšno ne drugačno ne bo vplivalo na kvaliteto ali kvantiteto tvojih prispevkov. --  Janezdrilc 16:08, 13. maj 2017 (CEST)

Hvala! TLeegnd тalĸ 22:09, 16. maj 2017 (CET)