Uporabniški pogovor:Janezdrilc

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Nuvola apps filetypes orange.svg Uporabniški pogovor
 2006–20102011–2017

Izbrani članek papež Pij X.[uredi kodo]

Prosim Te, če daš kot predlog za izbrani članek moj sestavek papež Pij X.. Mislim, da je dovolj kompleten in da ustreza kriterijem. Ima stare in nove tako vire kot slike. Poskušal sem dati kot predlog, pa nekaj ne "štima". Hvala za prijaznost. Stebunik 19:33, 18. januar 2018 (CET).

DaD Opravljeno: Wikipedija:Predlogi za izbrani članek/Papež Pij X. --  Janezdrilc 19:52, 18. januar 2018 (CET)

Čudovit si! Še eno prošnjo: nekaj Tvojih značilnosti sem pobral s Tvoje uporabniške strani, nekatere malo prilagodil, in prenesel na svojo stran, pa nekaj ni v redu, ker morda nasprotuje 7. Božji zapovedi "Ne kradi!" Če si pri volji, mi pomagaj urediti. Hvala! Stebunik 21:54, 18. januar 2018 (CET)

DaD Opravljeno. Haha, pošteno si me nasmejal s to 7. zapovedjo. Sicer pa v vsakem primeru nimam nič proti "uporabniški" kraji, ker se tudi sam držim ene druge zapovedi: "Zastonj sem ukradel, zastonj pustim ukrasti." --  Janezdrilc 15:57, 19. januar 2018 (CET)

Geopedija[uredi kodo]

Janez, če mi sporočiš svoj e-naslov, te uvrstim med popisovalce spomenikov na Geopediji. Hvala za dosedanje vnose! --Hladnikm (pogovor) 14:41, 18. februar 2018 (CET)

Malenkost. Sem poslal prek mejla. --  Janezdrilc 15:02, 18. februar 2018 (CET)

Kategorije na Wikiviru[uredi kodo]

Ne znam zbrisati napačne podkategorije Leposlovje v kategoriji Romani. Na pomoč. In z eno potezo poenotiti kategorijo Roman s prenosom v kategorijo Romani. Če mi izdaš recept, napravim naslednjič sam. --Hladnikm (pogovor) 09:54, 9. maj 2018 (CEST)

V Nastavitvah, v zavihku Vtičniki, obkljukaš Cat-a-lot. Možno je celo (sem že malo pozabil), da traja kakšen dan, da ti ga sistem res omogoči. Potem pa, ko prideš v neko kategorijo, se ti v skrajnem desnem spodnjem kotu pojavi okvirček Cat-a-lot. Ko to klikneš, samo nastaviš "izberi vse". Članke lahko nato z enim klikom na gumb prestaviš v drugo kategorijo, s klikom na drug gumb pa jih kopiraš v to kategorijo. Seveda predhodno določiš v iskalnem polju, katera je želena kategorija.
Ker je s:Kategorija:Roman o reviji, smatram, da je treba članke v njej kopirati v "Romane", ne pa prestaviti, tako da so potem v obeh kategorijah. Če bo še kaj, lahko pomagam. --  Janezdrilc 17:27, 9. maj 2018 (CEST)
Hladnikm, kako kaj Cat-a-lot? Ti je uspelo? --  Janezdrilc 13:31, 15. maj 2018 (CEST)

Šele pravkar sem uredil nastavitve, vendar mi jih še ne upošteva ... jutri. Leposlovje je nadkategorija, s katero posameznega besedila ni smiselno opremljati, saj je skoraj vse na Wikiviru leposlovje. Lahko bi bilo le vmesna kategorija med Dela po žanru, kjer bi združevala kategorije Proza, Poezija in Dramatika, vendar se tudi to ne zdi smiselno, ker bi zunaj ostalo le malo: nabožna, pravna, potopisna besedila, vabila, osmrtnice. Jaz bi kategorijo Leposlovje najraje črtal. Pojavlja se pod Kratko prozo in pod Romani. --Hladnikm (pogovor) 17:14, 15. maj 2018 (CEST)

Evo, že zafrknil in ne znam popraviti: namesto da bi dela v kategoriji Kmečka povest preselil v kategorijo Kmečke povesti, sem jih preselil v nadredno kategorijo Dela po žanru. Na pomoč, --Hladnikm (pogovor) 18:40, 15. maj 2018 (CEST)

Uspel popraviti, samo prazne kategorije Kmečka povest mi noče zbrisati. --Hladnikm (pogovor) 19:02, 15. maj 2018 (CEST)

Super. Izpit za Cat-a-lot: DaD Opravljeno ;) Kategorjo:Kmečka povest sem zbrisal. Čudno, da je tebi ni uspelo, saj se zbriše kot vsaka druga stran. Mogoče tehnična napaka. Lahko pa Leposlovje zbrišeš, da vidiš, če vredu dela. --  Janezdrilc 21:48, 15. maj 2018 (CEST)