Uporabniški pogovor:Bernarda Marovt

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošel v Wikipediji, Bernarda Marovt. Čeprav je vsakdo dobrodošel pri urejanju te enciklopedije, se zdi, da si povezan z ljudmi ali stvarmi, o katerih si pisal na Wikipediji - zaradi tega si mogoče v konfliktu interesov.

Za vse urejevalce velja pravilo o nepristranskosti. Ljudje, ki so tesno povezani s témo, imajo o njej pogosto popačen pogled, zaradi česar lahko nenamerno nastane pretirano laskav ali omalovažujoč članek. Članka o temi, s katero si tesno povezan, ti ni prepovedano spreminjati, toda biti moraš še posebej pozoren, da so tvoja urejanja preverljiva z zanesljivimi viri in napisana brez predsodkov.

Če si tesno povezan s témo, je tukaj nekaj načinov, kako lahko zmanjšaš tveganje za nastanek problemov:

  • Vzdrži se ali pa z veliko previdnostjo urejaj oz. ustvarjaj članke, ki so povezani s teboj, tvojo organizacijo ali tvojimi tekmeci, kot tudi z njihovimi projekti in proizvodi.
  • Raje predlagaj izboljšave na pogovorni strani članka, da jih lahko vnese kdo od nevpletenih urejevalcev.
  • Bodi pozoren na razprave o izbrisu. Vsakdo lahko zagotavlja informacije o neodvisnih virih v razpravah za izbris, toda izogibaj se zavzemanju za izbris člankov o tvojih tekmecih.
  • Izogibaj se ustvarjanju povezav na članke v Wikipediji in spletne strani sebe ali svoje organizacije v drugih člankih (glej Wikipedija:Smetenje).

Prosimo, da se seznaniš z ustreznimi pravili in smernicami, še posebno s tistimi, ki se tičejo nepristranskosti, preverljivosti informacij in avtobiografij.

Hvala. --A09|(pogovor) 18:17, 5. julij 2022 (CEST)[odgovori]

Prosim če ne dodajaš PR in neenciklopedičnega teksta. Hvala. A09|(pogovor) 20:01, 5. julij 2022 (CEST)[odgovori]


berniemarovt4@gmail.com[uredi kodo]

Dobila sem odgovor ces da naj preneham odstranjevati vsebino ali dodajati nesmisle, kot ste to poceli na strani Bernarde Marovt.


Nobeden ni to pocel zame ampak to pocnem sama, ker se mi zdi smiselno, da dodam prave stvari iz moje strani in nocem vec brati neresnicne strani na moji strani.

Zakaj veckrat ponovno dodam stvari, ker se je ze zgodilo, da stvari ne ostanejo napisane ampak se zbrisejo, zaradi tega sem veckrat pisala in ponavljala ene in iste stvari,

dodajala in odstranjevala neresnico na moj racun. Ne gre za vadalizem ampak sem enostavno popravila neresnicne stvari in dodala smiselne.

Prosila bi naslednje! Znotraj na wikipediji sem popravila rojstni datum, zunaj pa ne uspem. Napisati bi hotela letnico 1966 ampak ....prosim, ce lahko to popravim ali

pa prosim, da to popravite vi ali pa mi omogocite, da to opravim sama! Hvala Bernarda 188.216.0.168 21:41, 21. julij 2022 (CEST)[odgovori]

Tu piše kar pravijo viri, in pri slikanju za revije so bili navedeni viri (WP:RS, WP:NV). Še vedno lahko urejaš, če pa bodo urejanja v nasprotju s smernicami, bo sledila blokada. Te lahko prosim za kakšen vir za datum/letnico rojstva? Hvala, A09|(pogovor) 21:51, 21. julij 2022 (CEST)[odgovori]
Vsa zgornja opozorila o odstranjevanju referencirane vsebine še vedno veljajo, zaenkrat bom tvoje posege razveljavil. Lp, A09|(pogovor) 11:41, 1. februar 2023 (CET)[odgovori]