Wikipedija:Peskovnik

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Skoči na: navigacija, iskanje
Dobrodošli v Peskovniku Wikipedije! Na tej strani lahko po mili volji vadite in preizkušate urejanje. Za urejanje kliknite tukaj ali zavihek uredi kodo zgoraj (oziroma uredi za urejanje v VisualEditorju), vnesite spremembe in, ko ste končali, kliknite gumb Shrani stran. Vsebina tu ne bo ostala trajno. Stran na vsake toliko izpraznimo.

Prosimo vas, da v peskovnik(-e) ne dodajate avtorsko zavarovane, žaljive ali profane vsebine. Če imate glede Wikipedije kakršna koli vprašanja, jih postavite pod lipo. Hvala!

Če ste se registrirali in ste trenutno prijavljeni, lahko tukaj poiščete ali ustvarite svoj lastni peskovnik. Za lažji dostop do osebnega peskovnika kliknite na povezavo "Peskovnik" na vrhu strani (v menuju pod vašim imenom). Če povezave ne vidite, v vaših nastavitvah obkljukajte v razdelku Uporabniški vmesnik vrstico »Moj peskovnik«.

Za eksperimentiranje lahko uporabljate tudi predloge X1, X2, X3, X4, X5 in X6.

Bližnjice:
WP:PK
WP:PESEK

Hidden View
Glasbena skupina iz Ljubljane, ki ustvarja ambientalno downbeat glasbo.

  • Katja Stare (glavni vokal, flavta, saksofon)
  • Uroš Usenik (klasična kitara, synth kitara, produkcija)
  • Gregor Cvetko (bas, električna kitara, spremljevalni vokal)
  • Stjepan Drača (efekti, synths, spremljevalni vokal)
  • Gašper Peršl (bobni)

Pet izkušenih glasbenikov, ki jim je s trdim, potrpežljivim in minucioznim delom uspelo ujeti utrip (»beat«) sodobnega življenja v vseh njegovih bliskovitih premenah, ki se naseljujejo v krvni obtok poslušalcev in opozarjajo, da je življenje prekratko, da bi ga zamudili. (Vid Sagadin Žigon)

uradna spletna stran: www.hiddenview.si
poslušaj album Oceans: www.hiddenview.bandcamp.com


Vaja Wiki Vaja Test vaja!