Uporabniški pogovor:Jman~slwiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, Jman~slwiki!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und geben {{user sl-0}} auf deine Benutzerseite und/oder Diskussionseite zu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


--Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 20:32, 1. december 2007 (CET)[odgovori]

Prefektura[uredi kodo]

Wikipedija ni leksikon, zato sem tvoj prispevek označil za prenos v Wikislovar, ki je namenjen tej vrsti besedil. Lahko pa ga razširiš da bo bolj podoben enciklopedičnemu članku; pomagaš si lahko s tekstom v angleški Wikipediji. Mimogrede, v člankih se ne podpisujemo, samo na pogovornih straneh. Tvoj prispevek je razviden iz zgodovine strani. --Yerpo Ha? 17:59, 26. april 2009 (CEST)[odgovori]

Re: Aspirin in drugo[uredi kodo]

Ma dober, zaradi mene lahko tisto povezavo odstraniš. Toliko boljše če boš članek dopolnil. Osebno sem o tej substanci toliko slišal in se učil, da mi gre že na bruhanje. Tako da se mi ne da o tem pisati.

Kar se tiče menedžerjev: Takšne podrobnosti najdeš tudi na predstavitvenih straneh drugih uporabnik. Sicer pa: kakšne podrobnosti? To, da sem distanciran od politike? To, kakšna so moja osnovna načela, ki so izvorna izpeljana iz misli velikih filozofov? To kaj sem po veroizpovedi? To kaj me zanima? Eh...zaradi mene. Lp, --Archangel 18:46, 6. maj 2010 (CEST)[odgovori]

Vaš uporabniški račun bo preimenovan[uredi kodo]

09:27, 20. marec 2015 (CET)

Renamed[uredi kodo]

13:19, 19. april 2015 (CEST)