Wikipedija:Predlogi za brisanje/Reka skrivnosti

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Reka skrivnosti[uredi kodo]

Reka skrivnosti (uredi|pogovor|zgodovina|povezave|opazuj|dnevnik)

Ta serija ne obstaja in tudi ne vsebuje nobenega vira. Gre za popolnoma napačne informacije. Matej200 (pogovor) 03:30, 26. november 2018 (CET)

Se da ugotovit, od kod so uporabljene informacije, na primer seznam igralcev? Članek zgleda drugače zgledno urejen. Misliš, da gre za potegavščino in preizkus Wikipedijine "odpornosti"? --  Janezdrilc 19:55, 26. november 2018 (CET)

Vse bolj očitno je, da smo tem paru uporabnikov (Tincurejevalec, Urejanje.si) preveč zaupali. Hitro preverjanje pokaže, da ne obstaja noben od navedenih igralcev in drugih sodelavcev, niti televizijska postaja, kjer naj bi bilo to predvajano. Če ne bo zelo zelo prepričljivega pojasnila, glasujem za dolgotrajno blokado obeh in natančen pregled vsega, kar sta napisala v Wikipediji. — Yerpo Ha? 21:44, 26. november 2018 (CET)

V tem primeru je dobro, da MZaplotnik in Romanm preverita, če so s tema imenoma (zraven še Uporabnik:LoveAlwaysWins) povezani še kakšni drugi uporabniški računi ali IP-ji. --  Janezdrilc 22:07, 26. november 2018 (CET)

Če dobro pogledaš po zgodovini, je LoveAlwaysWins predvsem popravljal očitne nesmisle in enkrat tudi izrazil dvom, da serija obstaja, pa sta ga povozila. Osebno dvomim o tem, da je zraven pri tej potegavščini, lahko pa se motim. Bi bil pa Checkuser kar smiseln za prej omenjena, boš ti napisal prošnjo? — Yerpo Ha? 07:15, 27. november 2018 (CET)
Urejeno: Wikipedija:Prošnje za preverbo uporabnika#Tincurejevalec, Urejanje.si. --  Janezdrilc 15:10, 27. november 2018 (CET)
Spotoma: Ko sem preletel Wikipedija:Prošnje za preverbo uporabnika#Alexbass, mi je v oči padlo ime 1Kasandra, ker se mi je zazdelo, da sva se še nekje drugje srečala. Seveda: s:Posebno:Prispevki/1Kasandra. Čeprav, ti prispevki so videti dobronamerni, vsaj na prvi pogled. Dopuščam pa možnost, da bi pesmi na strani s:Odon Peterka (glej tudi tukajšnji članek) lahko bile "podtaknjene". Kako to zdaj preverit ...? --  Janezdrilc 15:47, 27. november 2018 (CET)
Matej200, bi lahko ti vsaj na hitro preveril, če so prispevki Tincaurejevalca in Urejanja.si k drugim člankom korektni ali ne? Mislim na Usodno vino, Gorske sanje in druge članke. Ti bi to najbolje znal presodit. --  Janezdrilc 20:32, 3. december 2018 (CET)
Članke Usodno vino, Reka ljubezni, Gorske sanje katere sta urejala (Tincurejevalec, Urejanje.si) sem pregledal in podatki so korektni. Razen v članku Osnovna šola Simona Jenka Kranj, kjer sem že sam popravil, kar ni sodilo v članek in Pestrna, sem tudi popravil podatek o tem, da naj bi bila po knjigi posneta serija pod pretvezo, da je predvajana na isti televizijski postaji (TV Boom), ki ne obstaja. Med urejanji sem pa našel tudi sliko Slika:Reka-vrbas.jpg, ki je povezana z tem člankom. — Matej200 (pogovor) 22:50, 3. december 2018 (CET)
Res ti hvala. Mislim, da si podal dovolj razlogov in pokazal, da je uporabnik (preverba je pokazala, da gre za enega samega) povsem nepredvidljiv, ne glede na vmesne dobronamerne prispevke, zato je edina izbira trajna blokada obeh njegovih računov. Članek in slika pa sta seveda za izbris. Smatram, da niti ni potrebno izvesti glasovanja o tem. --  Janezdrilc 01:28, 4. december 2018 (CET)