Uporabniški pogovor:Kajtnandraz

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli na slovenski Wikipediji!

Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja), ter se pridružite IRC-kanalu #wikipedia-sl. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.


en: Welcome to the Slovene Wikipedia! Please, create an account or log in, if you already have one. You don't speak Slovene? Visit the Embassy.
fr: Bienvenue sur le Wikipédia en Slovène! Vous êtes invités à vous identifier ou se connecter, si vous avez déjà votre compte. Vous ne parlez pas Slovène? Veuillez visiter l'Ambassade.
de: Willkommen in der slowenischen Wikipedia! Bitte erstellen Sie ein Benutzerkonto oder melden sich an, falls Sie schon eines besitzen. Sie sprechen kein Slowenisch? Dann besuchen Sie unsere Botschaft.

Predlagam, da to, kar si napisal smiselno dodaš v že obstoječi članek zgodovina Grčije <---klikni tukaj, da dobiš članek in potem izberi "uredi stran".

Nauči se uporabljati posebna wiki-orodja. Npr.: če besedo zapišeš v dvojne oglate oklepaje, ustvariš povezavo (link) na drug wiki-članek.

Ni potrebe, da bi imel več uporabniških imen (posebej Uporabnik:Kajtna in posebej Uporabnik:Kajtnandraz).

Lep pozdrav, Marino 08:42, 19. avgust 2008 (CEST)[odgovori]

Andraž, več uporabnikov wikipedije je bilo mnenja, da vsebina, ki si jo večkratno prispeval v geslo CRT zasloni, ni ustrezna za samostojen članek o tem izdelku. Podrobneje je opisovala le zgodovino in princip delovanja katodne cevi. Tvoje besedilo sem prenesel v dva druga že obstoječa članka, Katodna cev in Monitor, in poskrbel za preusmeritve.
Svetujem ti, da ne nalagaš na wikipedijo vsebin v surovi, neenciklopedični obliki, tako kot si to storil s CRT, nato pa še z LCD zasloni, ampak da se raje sprehajaš med že napisanimi članki in v njih kaj malega dodaš, popraviš ali drugače izboljšaš. Da se skratka uriš v urejanju wikipedije. Vsebin o računalniškem hardveru sploh ni malo.
Še enkrat, nobene potrebe ni, da imaš toliko uporabniških imen (Uporabnik:Kajtna in Uporabnik:Kajtnandraz (in zdaj še Uporabnik:Alenkakajtna). Ker z vsemi urejaš isti članek, je tvoja pluralnost še toliko bolj očitna. Lp, -- MZaplotnik (prispevki) 02:06, 21. avgust 2008 (CEST)[odgovori]