Uporabniški pogovor:Yure12

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Če kdo doda v članek predlogo {{popravi}}, to pomeni, da v članku nekaj ni v redu. Ali ni kategorij, ni označena škrbina, ni slogovno popoln, ni slike, ipd. --Domen 19:05, 7 oktober 2006 (CEST)


Slogovno je nekaj reči, ki se jih držimo. Preveri, kaj sem ti popravil, tule: http://sl.wikipedia.org/w/index.php?title=Rimska_sve%C4%8Da&diff=707151&oldid=706859 Poskusi najti tudi ustrezen članek na angleški wp. (http://en.wikipedia.org/wiki/) in narediti interwiki. lp., --Ziga 22:08, 29 december 2006 (CET)

Hvala za opozorilo. Vendar, ko kliknem na tvoj link, mi pove, da je neka napaka itd. svojega prispevka sploh ne najdem, da bi ga uredil! Yure12, 12.55, 30.12.06

Ne odpre ga zato, ker je članek eden od administratorjev izbrisal rekoč, da je reklama. Navedba cen pravzaprav res ne spada sem. LP --Tone 14:02, 30 december 2006 (CET)

Rimske sveče sem na novo uredil. V prihodnje ne piši zraven cen, pa bo. In poglej, če je kak članek na en: lp., --Ziga 14:18, 30 december 2006 (CET)

Nasveti[uredi kodo]

Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Yure12!


Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še katero vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

  MMG interwikiji so med jezikovne povezave v nek članek čisto na koncu dodaš povezavo na druge Wikipedije tako [[en:article name]], pri čemer lahko en: nadomestiš tudi s drugimi jezikovnimi kraticami (nemščina de:, francoščina fr:), article name pa z imenom članka na npr. angleški wikipeiji. Članke kategoriziramo. lp, --Miha 19:57, 23 januar 2007 (CET)

???????!!!! Khm... V Wikipedii sem že od septembra... to mora biti pomota! Lp yure12

Želel sem ti napisati le nekaj nasvetov. MMG, podpišeš se z uporabo --~~~~. V mojem primeru ukaz prikaže podpis in uro --Miha 20:09, 23 januar 2007 (CET)

Taksonomija[uredi kodo]

Upam, da je to pravo uporabniško ime :). Spraševal si me kako se naredi taksonomsko polje, kajne? Navodila najdeš na strani Wikipedija:WikiProjekt Taksonomija, najnovejša pravila pa najdeš na podstrani /osnutek. Če potrebuješ kakšno pomoč pa kar vprašaj. lp, --Miha 13:44, 27. avgust 2007 (CEST)[odgovori]

o hvala. Ko bom našel voljo se bom poglobil, pa poizkusil eno narest :) Yure12 18:40, 27. avgust 2007 (CEST)[odgovori]

Pozdrav[uredi kodo]

Zdravo! Končno te najdem tu noter. Dobre uporabniške škatle, ampak piroman? LP, Cr (Boštjan) 14:18, 11. november 2007 (CET)[odgovori]