Uporabniški pogovor:Taja Ivancic

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

DA VAS NI SRAM TAKOLE JAVNO IZPOSTAVITI ČLOVEKA IN GA OSRAMOTITI POD NJEGOVIM IMENOM IN PRIIMKOM, MEDTEM KO SE VES ČAS VI PODPISUJETE POD GESLOM. POTEM PA SE GRESTE ENE ZNANSTVENIKE IN ZNANSTVENO ENCIKLOPEDIJO, PRIMITVCI HOČETE ČLOVEKU UNIČITI KARIJERO. IN MOJ EDINI USPEH NI URBANIZACIJA, RAZBIJ IN SESTAVI, ZDAJ ME PA ŽE ENKRAT PUSTTE PRI MIRU. VSAK MESEC SE NEKAJ POJAVI NA MOJI SLETNI STRANI, A NIMATE DRUGIH STVARI ZA DELAT. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Ierpa (pogovorprispevki).Prosim, da prenehaš s smetenjem po straneh slovenske Wikipedije s svojo avtopromocijo. Hvala, — Yerpo Ha? 08:10, 24. avgust 2010 (CEST)

Ne gre za avtopromocijo, le na prosnjo wikipedie, naj se ze obstojec clanek o slikarki prevede v slovenščino, ker je vse pisalo v angleščini, pa se je verjetno v drugo rubriko premestilo. Vse je Wikipedija napisala.- WikipediA. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Ivančič Taja (pogovorprispevki) 13:07, 7. september 2010.

Kakšna Wikipedija je to napisala? "Članek" se ni nikamor premestil, kdorkoli si pač prijavljen(-a) z uporabniškim imenom Ivančič Taja, si ga shranil(-a) na vsaj 5 različnih naslovov (spada samo na naslov Taja Ivančič). Drugo, kar je bilo objavljeno ni članek, ampak nekritičen seznam razstav s skoraj nič enciklopedične vsebine. To žal v enciklopedijo v taki obliki ne spada. Tretje, ne vem od kje ti ideja, da smo prevajalski servis, ampak žal imamo boljše delo. Prošnjam pa je namenjena stran Wikipedija:Želeni članki. — Yerpo Ha? 14:28, 7. september 2010 (CEST)

MENE SO OPOZORILI, DA NA INTERNETU OBSTAJAJO TAKNI IN DRUGAČNI ZAFRUSTRIRANCI IN NISEM SI MISLILA, DA BO TUDI MENE DOLETEL KAKŠEN,PA ME JE. MI SMO TEBE PREVERILI, IME TI JE JERNEJ, SI IZ VRHNIKE IN SI LE NA(E)VA(E)DEN UPORABNIK PRI WIKIPEDIJI, PRIIMKA SI NE UPAŠ PODATI IN TVOJE SKRITO GESLO JE YERPO. PRI WIKIPEDIJI NIMAŠ NOBENE AVTORITETE ALI POMEMBNE FUNKCIJE. SI LE NAVADEN BIOLOG, KI VSTAVLJAŠ VSAKE TOLIKO BESEDE V SLOVARČEK. V SLOVENIJI SPLOH NI PODRUŽNICE WIKIPEDIJE, NAM ŠE NAJBLIŽJA PODRUŽNICA JE V SRBIJI. PRI GOSPODU FILIPU, KI JE PREDSTAVNIK SRBSKE PODRUŽNICE WIKIPEDIJE SEM PREVERILA GLEDE MOJEGA PROFILA IN MI JE ZATRDIL, DA JE VSE VREDU, DA IMAJO ONI PRISTOJNOST, DA KAJ ZBRIŠEJO, ČE SE JIM NE ZDI VREDU TER DA MOJEGA PROFILA NE BODO ZBRISALI. OČITNO TE LE BAŠE ZAVIST,PA ŠE KAJ HUJŠEGA. SAJ SI TI LE EN NEUSPEL BIOLOG (TUDI, ČE BOŠ TO KASNEJE NAPISAL, DA NISI), DA GREŠ BLATIT PO LJUDEH. ZARADI MENE SE LAHKO ŠE V NEDOGLED RAZPIŠEŠ. JAZ PA BOM PREDLAGALA, DA TEBE PREVERIJO, ČE TI KAKŠNIH LAŽI NE VSTAVLJAŠ NOTRI V WIKIPEDIJO. PREDEN PA BOŠ SPET PAMETOVAL, PA ME ZBRIŠI IZ WIKIPEDIJE, ČE SI TAKO PAMETEN IN SPOSOBEN. NISEM KAR PETKRAT NAPISALA ČLANKA, AMPAK IMAM DVA UPORABNIŠKA RAČUNA ODPRTA, KAR PA TEBE NIMA KAJ BRIGAT, KI SE PREDSTAVLJAŠ KOT YERPO. P.S. SVETOVNI SPLET JE ČUDOVITA STVAR, ŽAL PA TUDI GNOJIŠČE ZA RAST NEUSPELIH IN ZAFRUSTRIRANIH ZGUB KOT SI TI, KI JIM TA MEDIJ SLUŽI KOT TERAPEVTSKO SREDSTVO ZA VSE STRAHOVE, KI JIH PREGANJAJO OB MODROVANJU - BERI: PLJUVANJU, BLATENJA TISTEGA, KI MU ZAVIDAŠ. SE MOGOČE RES BOLJŠE POČUTIŠ, KER JE INTERNETNA ODVISNOST, ZA KATERO BOLUJEŠ, RAVNOTAKO HUDA MOTNJA KOT ALKOHOLIZEM. OZDRAVIL PA SE S TEM NE BOŠ, RAJE SI POIŠČI DOBREGA PSIHIATRA! T.-Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Ivančič Taja (pogovorprispevki).

Skorajda prepričan sem, da bo kolega Yerpo kratko in jedrnato odgovoril na ta »komentar«, vendar naj ti bodo dve stvari jasni: z zgornjim si dokončno dokazala in pokazala svojo nadvse nizko raven kulture ter nezmožnost branja in dojemanja osnovnih pravil, kot sta Wikipedija:Brez osebnih napadov ter Wikipedija:Etiketa. Na tvojem mestu bi se zelo zamislil nad samim seboj.--Archangel 23:30, 7. september 2010 (CEST)

Bom res kratek, ker večina zgornjega pljuvanja ni vredna odgovora, samo par zablod (v dobri veri da niso namerne laži) naj postavim na prave tračnice:

  • ne vem kdo je to "vi", ampak kar ste "preverjali" sem javno napisal; svojega priimka pa ne izdam kar tako, ravno zaradi takih kot si ti (me bo še kak fant užaljene slavne slikarke pričakal za vogalom).
  • skupnost slovenske Wikipedije mi je zaupala obe najpomembnejši funkciji, kar tu obstajata - administratorja in birokrata.
  • s tega stališča me tvoje odpiranje dveh uporabniških računov pravzaprav briga, saj je v direktnem nasprotju s pravili o lutkarstvu, ki naj bi jih med drugim imel nalogo uveljavljat.
  • podružnice Wikimedie pa v Sloveniji res ni, zato ne morem imet tam nobene funkcije in tudi ne trdim da jo imam.
  • "članek" o sebi si objavila na več kot pet različnih naslovov - Seznam slovenskih slikarjev, Seznam slikarjev, Ivančič Taja in Taja Ivancic, Uporabnik:Ivančič Taja in Uporabnik:Taja Ivancic; o moji zafrustriranosti glede (ne)uspehov v biologiji nikar ne skrbi, raje se malo zamisli nad samopodobo. Očitno se smatraš za toliko pomembno, da bodo želeli bralci Wikipedije na vseh teh mestih brati o slavni Taji Ivančič. Težava je le v tem, da tvoja prisotnost v resnih medijih, ki so za nas merilo, ni niti približno sorazmerna tej ideji.
  • v Wikipedijo sem prispeval nekaj sto večjih vsebinskih prispevkov (beri: rahlo več kot "vstavljanje besed v slovarček"). Preveri jih lahko kdorkoli; kar začni, če želiš.
  • med temi prispevki mimogrede ni članka o meni, ker za razliko od nekaterih premorem nekaj mere o lastni pomembnosti. Ko pa bom dosegel prag, bom pustil naj o meni članek napiše kdo drug (če ga pač bo). Včasih je tako ogledalo dobro zdravilo za samopoveličevanje, veš?
  • o brisanju kogar koli bo odločala skupnost, pri kateri si ravnokar zapravila ves ugled. Nimam potrebe po dokazovanju na tak način, še manj pa potrebe dati tebi možnost igranja žrtve.

Yerpo Ha? 09:20, 8. september 2010 (CEST)


NI TO ENA ZARESNA KNJIŽNA ENCIKLOPEDIJA, TO JE SAMO INTERNTETNA "PROSTA" ENCIKLOPEDIJA, DO KATERE IMA VSTOP PROST VSAK IN SI NAREDI SVOJ LASTEN PROFIL VSAK S TEM, DA SI ODPRE UPORABNIŠKI RAČUN. IN NAPIŠE PAR STVARI O SEBI TAKO KOT SI TO STORIL TUDI TI POD RUBRIKO O MENI. NISEM SE HVALILA IN PISALA ČLANKE O MENI, NAPISALA SEM SAMO KATERE RAZSTAVE SEM IMELA ZA KAR PA NE RABIŠ KRITIKA. RES PA JE, DA SEM 5 KRAT TO KOPIRALA NA NAPAČNA MESTA ZARADI NEPREGLEDNOSTI NA STRANI. TAKO KOT PRI VSEH DRUGIH SLIKARJIH, POGLEJ POD RUBRIKO "SEZNAM SLOVENSKIH SLIKARJEV", 500 JIH JE, VSI SO ISTO PREDSTAVLJENI KOT JAZ IN OD TEGA SO TO MOJI SOŠOLCI IN NISO NE VEM KAKO SLAVNI, RAZEN MRTVIH, IMAJO ISTE RAZSTAVE KOT JAZ OZ.SMO SKUPAJ RAZSTAVLJALI. ENI SO SI SAMI UREDILI, DRUGIM PA SO UREDILI LE TI, TRETJI PA SO ŽE UMRLI. TEBE JE RAZJEZILO TO, DA SI TI MORAL POTEM TE ČLANKE 5-KRAT POPRAVLJATI IN DAL TO VPOGLED VSEM. T. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Uporabnik:93.103.69.13 (pogovorprispevki).

Ja, to ni ena zaresna knjižna izdaja, pač pa se trudi biti resna prosta spletna enciklopedija.
Profil si pa brez težav lahko narediš na fejsbuku in še kje.
AJA, PROSIM IZKLOPI CAPS LOCK! --Andrejj 08:02, 9. september 2010 (CEST)

Blokada[uredi kodo]

Mene so opozorili, da je včasih dobro koga ohladiti. Na svidenje v oktobru. --Andrejj 23:05, 7. september 2010 (CEST)

IN TERMIN SE NENE REČE "KRITIČNE" RAZSTAVE, TEMVEČ "REFERENČNE" RAZSTAVE. IN VEČINA RAZSTAV, KI JIH IMAM, JE REFERENČNIH. LAHKO URADNO PREVERIŠ PRI STROKOVNJAKIH. T. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:93.103.69.13 (pogovorprispevki) 09:01, 9. september 2010.

Najprej prosim nehaj kričat, potem se lahko pogovarjamo. Za začetek, navajanje referenc je naloga avtorja članka, ne bralcev ali administratorjev (glej Wikipedija:Navajanje virov). Mimogrede pa tu ni debata o tem, ali oseba "Taja Ivančič" zasluži omembo v enciklopediji (tukaj kljub vsej negativni nastrojenosti avtorice ko ni šlo vse po njenem mislim, da je na meji pomembnosti če ne tik nad njo). Problem je, da je bil članek avtobiografija, kar je skrajno nehigienično v smislu pristranskosti, pa v angleškem jeziku (ta enciklopedija nastaja v slovenskem) in sestavljal ga je skoraj izključno seznam razstav, kar je za (avto)biografski članek neprimerno. Svetujem, da si pred nadaljnjim ogledaš kakšen urejen članek o slikarju (recimo Jože Cesar) in prebereš vse smernice, na katere sem v tem odgovoru dal povezave. — Yerpo Ha? 09:33, 9. september 2010 (CEST)