Uporabniški pogovor:Maancaa

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Pojdi na navigacijo Pojdi na iskanje
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Maancaa!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj Pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl, pošlji e-pošto na info-sl (afna) wikimedia.org ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — — Yerpo Ha? 07:29, 1. maj 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]


Tvoj poseg v Ivan Urbančič[uredi kodo]

Živjo, tvojo vsebino sem razveljavil, ker članek o tej osebi že obstaja na naslovu Ivo Urbančič. Če meniš, da je zapis imena "Ivan" ustreznejši, lahko to argumentiraš na Pogovor:Ivo Urbančič in se lahko tisto stran prestavi. Svoje dodatke pa prosim smiselno vključi v obstoječo vsebino, da ne omalovažujemo dela drugih wikipedistov. Žal si izbral(a) temo, ki je že delno opisana, zato ne moreš ustvariti novega članka o njej in je treba ubrati sodelovalen pristop. Tvoj tekst je ohranjen v zgodovini strani Ivan Urbančič, tukaj. Še kot mimoklic, slovenske in drugih Wikipedij ni dovoljeno navajati med referencami. Če imaš še kakšno vprašanje, lahko vprašaš tukaj ali na Pogovor:Ivo Urbančič. — Yerpo Ha? 07:29, 1. maj 2017 (CEST)

odg --- Poimenovanje je moja šlamparija, ko sem sestavljal seznam slo filozofov in ga poslal Janiju K.. Maanca tega ni mogla vedet. Vseeno te prosim, da mi ne brisat cele vsebine, če se kdaj zamudim za par dni. Dokler jih ne preverim, bodo imeli oznako 'slog' ali pa 'wikificiraj'. Hinko Gnito (pogovor) 20:00, 2. maj 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]

Vsebina je v stari redakciji preusmeritve, ampak tu ni samo stvar wikifikacije, treba jo je tudi smiselno vključiti v obstoječi članek, tako da najbrž ne bo mogla ostati enaka - vsaj ne v poglavju z življenjepisom. — Yerpo Ha? 20:12, 2. maj 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]