Uporabniški pogovor:Kolega2357

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Kolega2357!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja) ter se pridružite IRC-kanalu #wikipedia-sl. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und fügen Sie {{user sl-0}} auf Ihre Benutzerseite und/oder Diskussionsseite hinzu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Kategorije[uredi kodo]

Zar misliš da ima smisla u kreiranju kategorija sa samo jednim člankom u svakoj? Kad se radi o tenisačima, one nemaju ni potenciala da budu napunjene - nema u Sloveniji puno ljudi koji bi pisali o takvim detajlima. — Yerpo Ha? 09:29, 20. september 2012 (CEST)Odgovori[odgovori]

Članek[uredi kodo]

Kje je članek in kakšna korist bi bila od njegovega prevoda? Je to kaka znamenita osebnost, ki zasluži priti na Wikipedijo? Hvala. Sedaj sem sicer v veliki stiski s časom; če bo koristna in poučna stvar, pa kratka, se morebiti lotim, drugače ne. --Stebunik 08:26, 23. september 2012 (CEST)Odgovori[odgovori]

Metod Trobec, serijski morilec ....--IrEnA 10:52, 23. september 2012 (CEST)Odgovori[odgovori]