Uporabniški pogovor:Bb63lj

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Bb63lj!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj Pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl, pošlji e-pošto na info-sl (afna) wikimedia.org ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! —

Še to: povezave na spletne strani ne sodijo v besedilo, ampak kvečjemu v rubriko Zunanje povezave. --IP 213 (pogovor) 11:14, 4. junij 2015 (CEST)

Sem potem popravil link med zunanjimi povezavami--Bb63lj (pogovor) 09:12, 5. junij 2015 (CEST)

Viri[uredi kodo]

Nameravaš geslo Josip Pogačnik (politik) razširiti? Načeloma je poglavje "Viri" namenjeno publikacijam, iz katerih je pisec dejansko črpal podatke, ne vsem publikacijam, ki pišejo o tej temi. Če torej ne nameravaš pisati o Pogačniku, je bolje dati knjigo Prva slovenska vlada 1918-1921 v ločeno poglavje "Nadaljnje branje". — Yerpo Ha? 08:44, 5. junij 2015 (CEST)

Sem prestavil v "Zunanje povezave" Bo to ok? --Bb63lj (pogovor) 09:11, 5. junij 2015 (CEST)

Povezave na YouTube[uredi kodo]

Sem mislil, da smo dogovorjeni glede množice povezav do filmčkov na YouTubu v člankih o krajih, pa jih je novi uporabnik Trazcan pravkar spet dodal en kup. Lahko prosim posreduješ? — Yerpo Ha? 07:27, 7. december 2020 (CET)

Vsekakor, očitno ne bere navodil. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Bb63lj (pogovorprispevki) 07:36, 7. december 2020‎.

Hvala. — Yerpo Ha? 08:22, 7. december 2020 (CET)