Predloga:Pozdrav-spam

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Pozdravljen_a

V Wikipediji cenimo enciklopedične prispevke, toda nekaj tvojih nedavnih prispevkov je videti kot oglaševanje ali ima promocijske namene. Wikipedija ne dovoljuje oglaševanja. Za več informacij o tem glej:

Če želiš izvedeti kaj več o tem, lahko postaviš vprašanje na strani Forum za pomoč. Pomagaš si lahko tudi s spodaj navedenimi stranmi, ki opisujejo Wikipedijo:

Upam, da ti je urejanje Wikipedije všeč! Prosim, da se na pogovornih straneh podpišeš s štirimi tildami (~~~~); to bo h komentarjem dodalo tvoje ime in časovni žig. Če želiš, lahko stopiš v stik z menoj in mi napišeš sporočilo na koncu moje pogovorne strani. Še enkrat te lepo pozdravljam!

Dokumentacija za predlogo[poglej] [uredi] [zgodovina] [osveži]

Uporaba[uredi kodo]

Za uporabo te predloge dodaj {{subst:Dobrodošelspam}} na pogovorno stran uporabnika.


Parametri[uredi kodo]

  • Ustrezna stran: {{subst:Dobrodošelspam|Članek}}
  • Your name: {{subst:Dobrodošelspam|Članek|Uporabniško ime}}

Primeri[uredi kodo]

Npr., ta koda:

{{subst:Dobrodošelspam|Wikipedija:Peskovnik|JazUporabnik}}

Izpiše:

Dobrodošel/dobrodošla

Lep pozdrav. V Wikipediji cenimo enciklopedične prispevke, toda nekaj tvojih nedavnih prispevkov kot je urejanje strani Wikipedija:Peskovnik, izgleda kot oglaševanje oz. ima promocijske namene. Wikipedija ne dovoljuje oglaševanja. Za več informacij o tem, glej:

Če bi rad izvedel še kaj več o tem, obstaja stran Pod lipo kjer lahko zastaviš konkretno vprašanje, ki te zanima. Lahko si pomagaš tudi s spodaj navedenimi stranmi, ki podajajo osnovno predstavitev Wikipedije::

Upam, da si užival(a) pri urejanju Wikipedije! Prosim, da se na pogovornih straneh podpišeš s štirimi tidami (~~~~); le-to bo avtomatsko zgeneriralo tvoje ime in čas. Če želiš, lahko stopiš v stik z menoj in mi napišeš sporočilo na koncu moje pogovorne strani. Še enkrat, pozdravljen(a)!

Glej tudi[uredi kodo]