Pogovor o predlogi:Wiki

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Oblikoven komentar[uredi kodo]

Koncept predloge mi je všeč, ampak kot sem omenil Pod lipo, oblika in barva nista ravno usklajeni s preostalimi oblikovnimi elementi v opremi člankov. Sem tudi proti animiranim gumbom, vsaj v trenutni obliki. Animacija v tej izvedbi je namreč neinformativna in sama sebi namen - da gre za aktivno povezavo, pove podčrtanost besede, animacija gumba pa se sproži že prej. Z drugimi besedami, če obiskovalec zapelje z miško takoj na besedo, je informacija podvojena, če pa se ustavi na robu gumba, je napačna (takrat namreč klik nima učinka). — Yerpo Ha? 18:39, 16. april 2014 (CEST)

Malo sem poskušal še brez gumbov, samo... kaj pa vem... --Janezdrilc (pogovor) 20:30, 16. april 2014 (CEST)

»Wiki«
na drugih wikiprojektih

Commons-logo-31px.png Wikimedijina Zbirka ·  Wikisource-logo.png Wikivir ·  Wikiquote-logo-51px.png Wikinavedek ·  Wiktionary-logo.svg Wikislovar ·  Wikiversity-logo-41px.png Wikiverza

»Wiki«
na drugih wikiprojektih

Commons-logo-31px.png Wikimedijina Zbirka
Wikisource-logo.png Wikivir
Wikiquote-logo-51px.png Wikinavedek
Wiktionary-logo.svg Wikislovar
Wikiversity-logo-41px.png Wikiverza


Meni je vrstica všeč, ker lepo zaključuje članke in se prilagaja širini zaslona. Škatla pa mi ni, ker se mi zdi, da bo pokvarila oblikovanje gesla, posebno še pri manjših ločljivostih monitorja. --IP 213 (pogovor) 09:16, 17. april 2014 (CEST)

Ne saj gumb ni napačen sam po sebi, samo brez animacije naj bo. Bom poskusil sčarat ta vikend obliko kot si jo zamišljam. — Yerpo Ha? 09:24, 17. april 2014 (CEST)


A, ok. To je še ena varianta z golim besedilom. Edino nowrap mi ni uspelo usposobit. Dobro, to je to zaenkrat z moje strani. --Janezdrilc (pogovor) 13:39, 17. april 2014 (CEST)

»Wiki«
na drugih wikiprojektih

 HSCommons.svg Wikimedijina Zbirka      HSWSource.svg Wikivir      HSWQuote.svg Wikinavedek      HSWtionary.svg Wikislovar      HSWVersity.svg Wikiverza