Pogovor:Sveto rimsko cesarstvo

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Viquibola 1000.png To je eden izmed člankov, ki bi jih morala imeti vsaka Wikipedija, spada v sklop WikiProjekta 1000 nujnih. Za smernice glejte strani projekta in Wikipedija:Urejanje strani.
100% pie chart.svg
Po številu znakov je to dolg članek.


Torej je bolje, da interna povezava kaže na neobstoječ članek kot na obstoječ. Naj razume kdo, ki je bolj pameten kot jaz! Zame je zmanjkalo pameti, ker jo je nekdo drug vso pojedel. --Janez Novak 23:38, 23 december 2005 (CET)

Ker so ostali nazivi dežel "podanašnjeni" sem tudi za "Böhmen" napisal sedanje ime Češka. Seveda (z moje strani popolnoma pričakovano) je tudi to kot zgornjo povezavo Klemen popravil nazaj. Izgleda, da se ne da (ne sme) popraviti ničesar s čemer se Klemen ne strinja. --Janez Novak 00:05, 24 december 2005 (CET)

Pravzaprav jih nisem želel "podanašnjiti", tako da se tudi jaz strinjam s Klemnovo "Bohemijo". Pri Slovaški pa ne vem, kako napisati, da je to slovaški del takratne Madžarske. --romanm (pogovor) 09:08, 24 december 2005 (CET)

Moj predlog je poplnoma oblikovne narave. Menim, da bi blo bolje, ce bi meni z zgodovino Nemcije postavili na skrajno desno stran, grb cesarja pa vrstavili v test. Bi ze sam popravil, pa sem se nov in ne poznam se kodeksa pa tudi ne zelim cesa ponesreci izbrisati. -- Slycer 13:49, 23 julij 2006 (CET)