Pogovor:Zgodboris

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani Pogovor:Snemalna knjiga)
To je zaključena razprava o predlagani prestavitvi. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na pogovorni strani v novem razdelku. Urejevalci, ki želijo ugovarjati glede zaključene razprave, naj po pogovoru na pogovorni strani zaključevalca razmislijo o pregledu prestavitve. Ta razprava se ne sme več spreminjati.

Rezultat predloga za prestavitev je bil: Stran prestavljena; uvod sem po svojem razumevanju omenjenih virov spremenil v Zgodboris je grafična snemalna knjiga ..., če to ni točno, naj se popravi. —Upwinxp 16:22, 24. februar 2023 (CET)[odgovori]


Snemalna knjiga → ? – Predlagam spremembo iz Snemalne knjige v zgodboris, saj ima več smisla. Storyboard se riše, ne snema. Po novem se uporablja zgodboris, kot tudi učijo na ALUO (Akademija za likovno umetnost in oblikovanje). Tukaj si lahko ogledate razlago: https://www.zrss.si/digitalnaknjiznica/animirajmo/files/assets/basic-html/index.html#46 Diplomska naloga iz leta 2018: https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=115837&lang=slv kjer je uporabljen izraz zgodboris.-Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Alojzij Gričnik (pogovorprispevki).

Pozdravljen, če drži to, kar praviš, potem lahko seveda članek ustrezno spremeniš. Seveda ne pozabi sprememb ustrezno podpreti z zanesljivimi viri.--Melaleuca alternifolia | pogovor 16:17, 29. avgust 2021 (CEST)[odgovori]
Za ob ustreznih virih. --TadejM pogovor 03:25, 14. februar 2023 (CET)[odgovori]
Ta razprava je zaključena. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na ustrezni razpravni strani. Ta razprava se ne sme več spreminjati.