Pogovor:Šahovska notacija

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani Pogovor:Šahovski zapis)

Philip Stamma[uredi kodo]

Igor! Kaj je bil Philip Stamma? Kakšen avtor? Avtor česa? Ali je mišljeno mogoče, da je bil pisatelj, kar bi izhajalo iz angleščine? --XJam 10:47, 22 jun 2004 (CEST)

Ja, naj bi bil šahist in avtor šahovskih knjig.--Igor 11:48, 22 jun 2004 (CEST)

Ahah. Hvala za odgovor. Vidim, da si že popravil na pisatelj. Lahko bi zapisali tudi »pisec šahovskih knjig«, da ne bi koga zavajali. --XJam 12:28, 22 jun 2004 (CEST)

Predlog za prestavitev (13. februar 2023)[uredi kodo]

To je zaključena razprava o predlagani prestavitvi. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na pogovorni strani v novem razdelku. Urejevalci, ki želijo ugovarjati glede zaključene razprave, naj po pogovoru na pogovorni strani zaključevalca razmislijo o pregledu prestavitve. Ta razprava se ne sme več spreminjati.

Rezultat predloga za prestavitev je bil: stran prestavljena. —Upwinxp 15:04, 24. februar 2023 (CET)[odgovori]


Šahovski zapisŠahovska notacija – Predlagam prestavitev članka na šahovska notacija. To je ustaljen izraz, ki ga uporablja Šahovska zveza,[1] in edini, ki se pojavi v SSKJ in Gigafidi.[2][3]TadejM pogovor 13:13, 13. februar 2023 (CET)[odgovori]

Ta razprava je zaključena. Prosimo, ne spreminjajte je. Nadaljnje komentarje objavite na ustrezni razpravni strani. Ta razprava se ne sme več spreminjati.