Uporabniški pogovor:SEMITI

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, SEMITI!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und fügen Sie {{user sl-0}} auf Ihre Benutzerseite und/oder Diskussionsseite hinzu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


Brisanje[uredi kodo]

Wikipedija:Predlogi za brisanje - lahko sam predlagaš sporne članke za brisanje. LP, --Klemen »Kocjo« Kocjančič (Pog. - Talk) 19:01, 22. november 2009 (CET)[odgovori]

brisanje van Durrov[uredi kodo]

Kaže da si se lotil temeljitega čiščenja prispevkov uporabnika Karla Slekovca. Čeprav se pri nekaterih datotekah strinjam, da jim manjkajo osnovni podatki, so tvoje obrazložitve pri večini predlogov za brisanje nekoliko dvomljive. "Kljub pravilnosti osnovnih podatkov, je članek nerealen"? Oprosti, ampak bo treba pa malo bolj utemeljiti zakaj naj bi bil nerealen in ga ne samo označiti kot takega. In po wikipedijskih standardih članek ne ustreza merilom za hitri izbris če ni popolnoma zgrešen. Nadalje, iz članka Dürr si odstranil vso vsebino, saj naj bi bila nepreverljiva. Z wikipedijskega stališča to ni res, saj so na dnu navedeni viri. Če imaš podatke, ki tem virom nasprotujejo, jih navedi, do takrat pa je vsebina vrnjena. Isto velja za vse slike, katerih vire si označil kot neverodostojne. Nenazadnje pa bi se spodobilo, da če označiš celotno delo uporabnika na Wikipediji za ničvredno, ga o tem obvestiš in morebiti povprašaš za pojasnilo o tem kar ni jasno. — Yerpo Ha? 17:56, 13. december 2009 (CET)[odgovori]


Pozdravljen; vem, dosti je napak, mnogi so se "obrnili" name glede tega in tudi sam priznavam, da sem veliko člankov priredil, da bi bila vsebina bolj zanimiva. To je res, kot si rekel, neverodostjno in tudi sam predlagam, da se vse naložene datoteke in članki, razen "Dürr" in "Marija van Durr"- katerih realnost lahko zagotovim-, izbrišejo. Upam, da nisem povzročil komurkoli večih nevšečnosti, zanje se močno opravičujem. LP Karel Slekovec 15:00 17. 12. 2009