Uporabnik:Zm05gamer

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Pozdravljeni in dobrodošli na moji uporabniški strani! Sem Zm05gamer in rad imam Wikipedijo, imam pa tudi svoj You Tube kanal. Na slovenski Wikipediji sem začel delovati 23. maja 2019, ko sem urejal članek o seznamu največjih potniških ladij.

Živim v Slovenski Istri, v prostem času rad veliko potujem, igram videoigre in sem na Wikipediji. Če je le mogoče, sem pozimi na snegu, poleti pa na morju.

O Wikipediji

Ker sem se na Wikipedijo prijavil, da bi uredil določene stvari in napisal članke, ki jih slovenska Wikipedija še nima, se bom zato trudil pisati čim boljše članke, ki upam, da bodo pritegnile veliko bralcev, nekatere članke, ki so tako rečeno "škrbina" jih bom poskusil čim bolj razširiti, da bodo bralci lahko brali in pri tem spoznavali nove zanimivosti.

O mojem kanalu na You Tube

Ime mojega kanala je zm05gamer. Na kanalu objavljam raznorazne videoigre, vloge z kolesi ipd. Na posnetkih naslove in opise ponavadi pišem v slovenščini in angleščini. Tisti, ki vas zanimajo videoigre, vlogi z kolesi itd. se mi lahko naročite na kanal in me spremljate (če vam je videoposnetek všeč mi lahko date like 👍). Hvala če se mi boste naročili.