Uporabnik:Wayfarer/Stara stran

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wikimedia Foundation To je uporabniška stran na Wikipediji.

Če ste našli to stran zunaj Wikipedije, ste na zrcalni strani (mirror site). Upoštevajte možnost, da je ta stran zastarela in da uporabnik, ki mu pripada ta stran, ni osebno povezan z nobeno drugo stranjo zunaj Wikipedije. Izvirna uporabniška stran se nahaja na https://sl.wikipedia.org/wiki/Uporabnik:Wayfarer/Stara_stran.


Glavna stran Uporab. pogovor Peskovnik


Wikipedija:Babilon
slUporabnik govori slovenščino kot materni jezik.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
hr-3 Ovaj suradnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
la-1 Hic usuarius simplice latinitate contribuere potest.
Wikipedija:Razno
Uporabnik/ca je ateist/ka.
Ta uporabnik/ca uporablja osebni računalnik.
Uporabnik/ca prispeva z
Microsoft Windows.
Firefox Uporabnik/ca prispeva z Mozillo Firefox.
Uporabnik prispeva tudi na Meti, na WikiNews in na angleški Wikipediji.
Ta uporabnik/ca je član/ica Wikipedije
700118000000000000018 let in 7002350000000000000350 dni ali 6924 dni.
Prosim, ne hrani trolov.

Glede na to, da imam uporabniško stran narejeno že na angleški varianti Wikipedije (glej User:Wayfarer), ne vidim smisla, da bi jo celo prevajal še v slov. jezik, tudi zato, ker sem prepričan, da večina Slovencev dobro razume angleško. ;-)

20. junija 2012 sem, da ne bi po nepotrebnem "smetil", večino z angl. verzije skopiranega teksta izbisal, ker nima smisla, da se podobno besedilo nahaja na dveh naslovih. Od prejšnjega videza sem pustil samo tabelo "Babilon" in sekcijo "Legalno".

O meni[uredi | uredi kodo]

Moje ime je Tadej Peršič, star sem 31 let in živim v Ljubljani. Najprej sem nekaj let (neuspešno) študiral arhitekturo, nato pa sem popolnoma zamenjal smer zanimanja in sedaj končujem Informatiko (višja šola v Kranju), točneje, s študijem sem že končal, trenutno pa sem že kar nekaj časa v fazi pisanja diplome (pol sem je imel že napisane, pa sem se bil prisiljen odločiti za drugo temo).

Wikipedija[uredi | uredi kodo]

Več ali manj sem aktiven na angleški verziji Wikipedije (vsebinski in slovnični popravki, anti-vandalizem, v celoti sem spisal samo dva ali tri članke) in sicer sem član od 11. marca 2005 dalje (30. junija 2012 je bilo skupno število mojih vnosov 1035). Prav tako pa, ko mi le dopušča čas (in takorekoč vsakič, ko opazim kakšno nepravinost), prispevam tudi k boljši kakovosti slovenske Wikipedije (podobno, večinoma samo popravki, 30. junija 2012 je bilo vseh mojih vnosov 303).

Legalno[uredi | uredi kodo]

Samo za nepooblaščene osebe

Vsakdo, ki je obiskal to stran z uradnim pravnim razlogom, jo mora nemudoma zapustiti.