Uporabniški pogovor:Turek

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodošli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom
Pozdravljen/a v Wikipediji, Turek!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo in podobno).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov – člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se največkrat tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri vijuge, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na voljo Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji:

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! —

--Janezdrilc 12:21, 20. oktober 2007 (CEST)[odgovori]

Pozdravljen!

Obračam se nate, ker nisem razumel, kaj je narobe z Jararajo. Mi lahko konkretno poveš in bom zadevo popravil.

lp

Turek 17:48, 20. oktober 2007 (CEST)[odgovori]

Prebral sem, da je članek potrebno urediti zaradi: "Urediti ga je potrebno zaradi notranje povezave in ostalo." So morebiti moje notranje povezave preveč "lovske"? Sem zaradi Jararaja humorja kršil pravila Wikipedie? Razumem, da se zahteva slogovna objektivnost ipd. Povejte mi prosim čimprej, kaj je narobe, saj bi se rad znebil tiste metle na vrhu našega članka.

lp

Turek 10:12, 21. oktober 2007 (CEST)[odgovori]

Info. ob prvih urejanjih:

  1. Ne vandaliziraj in ne briši vsebine člankov!
  2. Vsebina, ki si jo dodal mora biti tvoje lastno delo, ali pa moraš zanjo imeti dovoljenje avtorja. V nasprotnem primeru bo izbrisana!
  3. Slike, ki si jih naložil, morajo biti opremljene s podatki o tem, kaj predstavljajo, z avtorjem/virom in dovoljenjem. Sicer bodo izbrisane.
  4. Članek poskusi oblikovati v slogu enciklopedije: poglej si slog že obstoječih člankov. Ukaze urejevalnika preizkušaj v Peskovniku.

Ziga 17:04, 23. oktober 2007 (CEST)[odgovori]