Uporabniški pogovor:Scoochfan

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Scoochfan!


WikiLettreMini.svg Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.
Crystal Clear app ktip.png
Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Crystal Clear app amor.png
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še kako vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! --Yerpo Ha? 13:07, 28. avgust 2008 (CEST)

Slog člankov[uredi kodo]

Izogibaj se pridevnikom kot je "nezasluženo" če za te trditve nimaš vira in stavkom, kot je "ampak v redu bolje kot zadnji, mar ne". Tukaj pišemo nepristransko vsebino in tvoje mnenje o Scooch v članku o njih ni relevantno. --Yerpo Ha? 13:07, 28. avgust 2008 (CEST)


v redu, se opravičujem, tu sm se == nov ==

Biografije[uredi kodo]

Za biografske članke imamo nekaj smernic kako naj bi izgledali. Predvsem je tu važna uvodna vrstica z osnovnimi podatki, pa uvrstitev v kategorije in povezave do člankov v drugih jezikih. --Yerpo Ha? 13:14, 29. avgust 2008 (CEST)

Za zgled sem ti uredil članek o Natalie Powers. Tam si oglej kako izgleda v praksi to zgoraj in uredi še članek o Russu Spencerju. --Yerpo Ha? 14:19, 29. avgust 2008 (CEST)