Uporabniški pogovor:Rozalijar

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Rozalijar!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu!

Pogodba[uredi kodo]

Prosim, preberi si Wikipedija:Slike, predvsem poglavje o vstavljanju slik. Za preiskušanje ukazov uporabi Wikipedija:Peskovnik ali vsaj ukaz predogled strani. Nikar pa ne preizkušaj ukazov v članku, kot to trenutno delaš s Pogodbo. Hvala, --M۞Zaplotnik(prispevki) 11:08, 14. oktober 2010 (CEST)[odgovori]

V parametru [[Slika:ImeSlike.Končnica|thumb|220px|OpisSlike]] mora na začetki stati Slika:, ne pa File: ali Immagine:. Pa ime slike mora biti do črke enako tisti, ki je naložena na wikimedia Commons, zato je ime najbolje prekopirati (copy/paste). Pomembne so tudi velike/male začetnice v imenu in formatu (.jpg/.JPG). M۞Zaplotnik(prispevki) 11:12, 14. oktober 2010 (CEST)[odgovori]

Zahvala za podporo[uredi kodo]

Spoštovani, g. Zaplotnik

Hvala Vam za pojasnila in navodila, s sliko, ki sem jo želela vključiti v članek " Pogodba " s Španske wikipedije sem res imela veliko težav in ob Vaši pomoči, mislim, da mi je potem uspelo.

l.p. Prav danes pa bom začela z " novim urejanjem " in če bo potrebno bom verjetno lahko računala na Vašo pomoč.

Ramovž R. 20:20, 15. oktober 2010 (CEST)[odgovori]

Prosim, da iz članka ne umikaš predloge za slog dokler bo le-ta neustrezen.--Rude 09:18, 19. oktober 2010 (CEST)[odgovori]

Interwiki[uredi kodo]

Zakaj si brisala interwikije? Ali ne pišejo o nesreči? Dončecpogovor 10:37, 20. oktober 2010 (CEST)[odgovori]

Ups, se opravičujem. Če sem karkoli izbrisala - interwikije, potem ti ni bilo namerno Naj jih vrnem? Če, potem mi povejte kateri so bili izbrisani.

HVALA in lep pozdrav,

Ramovž R. 11:23, 20. oktober 2010 (CEST) Rozalija Ramovž R. 11:23, 20. oktober 2010 (CEST)[odgovori]