Uporabniški pogovor:Rok Cestnik

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Dobrodošel/dobrodošla v Wikipediji, Rok Cestnik!


Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Zato je na vsaki strani spletišča levo zgoraj na razpolago povezava na stran za pomoč.

Za začetek si lahko prebereš uvodna navodila za urejanje in spreminjanje strani projekta. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.

Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kje prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko veselja pri delu!

Če te zanima še kaj, nas vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.   --Tone 17:17, 23 april 2006 (CEST)

Anti ogenj[uredi kodo]

Prosil bi za kakšno navedbo anti ognja v literaturi. --Janez Novak 16:36, 28 oktober 2006 (CEST)

Niti Google niti najdi.si ne najdeta nič pod Rok cestnik ali Anti ogenj. --Janez Novak 16:40, 28 oktober 2006 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Rok, ko nalagaš slike, moraš dodati tudi licenco. Če si sam avtor, predlagam PD ali GFDL. LP --Tone 18:06, 30 november 2006 (CET)

Vodikov trioksid[uredi kodo]

Pravilno je divodikov trioksid ;-). --Domen 10:27, 2 december 2006 (CET)

Slika:Borat.png[uredi kodo]

Slika:Borat.png je verjetno od tu: en:Image:Boratmoi.jpg, navedi vir in ne spreminjaj slike, napiši spodaj, Borat je drugi z leve. --Andrejj 08:43, 3 december 2006 (CET)

Naima Mora[uredi kodo]

Rok, predloga Female adult bio, ki jo uporabljaš za manekenke, je kot kaže namenjena pornozvezdam :-) Izvebi raje kakšno drugo. LP --Tone 12:21, 9 december 2006 (CET)

En je že ta zgornji razlog; drugi pa je opisan v Wikipedija:Biografski članek (slog uvodne vrstice,...). LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 16:46, 12 december 2006 (CET)

Slike[uredi kodo]

Pri nalaganju slik/datotek bi te rad opozoril, da upoštevaš pravila. Vsaka slika/datoteka tako mora imeti: opis (kaj slika predstavlja, s povezavo na članek), vir (vir mora biti natančno opredeljen in ne splošno) in licenco (licenca označuje pogoje uporabe dotičnega gradiva). --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 11:13, 27. oktober 2007 (CEST)[odgovori]