Uporabniški pogovor:Robbar

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Robbar!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu!

Martuljški slapovi‎[uredi kodo]

Preden nadaljuješ v tem slogu, prosim preberi komentar na pogovorni strani članka. — Yerpo Ha? 20:10, 20. oktober 2011 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Wikipedija sprejema z redkimi izjemami samo slike, ki so na voljo vsakomur v vsak možen namen. Dovoljenje za nepridobitniško uporabo je torej za tukaj preveč restriktivno, zato sem slike iz http://kraji.eu/slo pobrisal. — Yerpo Ha? 12:44, 22. oktober 2011 (CEST)

Še to, slike, ki jih posnameš sama, nalagaj prosim raje v Zbirko, od koder se lahko vključujejo v članke v vseh Wikipedijah, ne samo slovenski. — Yerpo Ha? 12:45, 22. oktober 2011 (CEST)