Pogovor:Martuljški slapovi

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Sestavljam članek o Martuljških slapovih, verzija še ni dokončna, po brskanju po wikipwdiji nisem zasledila podobnega članka. Članek sestavljam sama, osnova pa so mi lastno bivanje in doživljanje ob martuljških slapovih in viri s strani TNP-slapovi Burger, ki bodo tudi moja povezava na strani Martuljški slapovi. Če kje grešim, mi povejte, kje je to že na vikipediji napisano, jaz nisem našla.

LP

Članek se bere kot turistični vodnik, moral pa bi se kot enciklopedični članek. Kar se ostalega tiče, beri Wikipedija:Navajanje virov in Wikipedija:Brez izvirnega raziskovanja. Burgerjeva stran je že ok za silo, ampak zelo dobro bi bilo uporabit še kakšen vir. Sem pa odstranil oznako o morebitni kršitvi avtorskih pravic. — Yerpo Ha? 19:27, 20. oktober 2011 (CEST)

Hvala za razumevanje, potrebujem še tri dni, da vse uredim, kot mora biti in upam, da nama bo uspelo. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Robbar (pogovorprispevki) 20:18, 20. oktober 2011‎.

Dokler članek aktivno urejaš, lahko dodaš na vrh predlogo {{v delu}} (samo skopiraj to kodo z obema paroma zavitih oklepajev). — Yerpo Ha? 20:34, 20. oktober 2011 (CEST)