Uporabniški pogovor:Primorc na kvadrat

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom
Pozdravljen/a v Wikipediji, Primorc na kvadrat!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji:


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! —

--A09090091|(pogovor) 11:25, 6. april 2021 (CEST)[odgovori]

Pozdravljen! Tvoj zadnji prispevek Dinara Alimbekava bi se lepo podal k zgornji akciji pisanja člankov o Vzhodni Evropi. Če se hočeš pridružiti, se prosim vpiši na medd udeležence. LP, A09090091|(pogovor) 20:06, 25. april 2021 (CEST)[odgovori]

decimalne vejice, pike za tisočice[uredi kodo]

V člankih je dosledno potrebno uporabljati naše decimalne velice in pike za tisočice. Glej moje popravke v članku Občina Kajnardža. --Pinky sl (pogovor) 14:07, 29. april 2021 (CEST)[odgovori]

A lahko na grafu pustim pike, če ne graf ni uporaben. --Primorc na kvadrat
Verjetno misliš predlogo {{Prebivalstvena piramida}} - ta predloga je napisana tako, da za vhodne podatke sprejme angleške decimalne pike in preformatira v naše dec.vejice, zato moraš tukaj pustiti dec.pike.

Narodnost[uredi kodo]

Malce pozno, ampak boljše kot nikoli. V biografskih člankih narodnost povežeš na članek o narodnosti in državi državljanstva (Hrvati in ne Hrvaška). Lp, A09090091|(pogovor) 20:40, 21. maj 2021 (CEST)[odgovori]