Uporabniški pogovor:Press.nino

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošel v Wikipediji, Press.nino. Čeprav je vsakdo dobrodošel pri urejanju enciklopedije, obstaja možnost, da si povezan z ljudmi ali stvarmi o katerih si pisal v članku Nino Ošlak - zaradi tega si mogoče v konfliktu interesov.

Za vse urejevalce velja pravilo o nevtralnosti vsebine. Ljudje, ki so tesno povezani s témo, imajo o njej pogosto popačen pogled, kar vodi do nenamernega urejanja, ki ima lahko poniževalen ali laskav ton. Ljudje s tesnimi povezavami s témo članka lahko urejajo tak članek, toda morajo biti pozorni, da so njihova urejanja preverljiva z zanesljivimi viri in napisana brez predsodkov.

Če si tesno povezan s témo, je tukaj nekaj načinov kako lahko zmanjšaš tveganje za nastanek problemov:

  • Izogibaj se ali pa z veliko previdnostjo urejaj ali ustvarjaj članke, ki so povezani s teboj, tvojo organizacijo ali tvojimi tekmeci, kot tudi s projekti in proizvodi, s katerimi si povezan.
  • Bodi pozoren na razprave o izbrisu. Vsakdo lahko zagotavlja informacije o neodvisnih virih v razpravah za izbris, toda izogibaj se zavzemanju za izbris člankov o tvojih tekmecih.
  • Izogibaj se ustvarjanju povezav na članke v Wikipediji in spletne strani svoje organizacije v drugih člankih (glej Wikipedija:Smetenje).

Prosimo, da se seznaniš z ustreznimi pravili in smernicami, še posebno s tistimi, ki se tičejo nepristranskosti, preverljivosti informacij in avtobiografij.

Hvala.

Yerpo Ha? 08:36, 3. november 2013 (CET)[odgovori]
In prosim ne odstranjuj oznak iz članka dokler problemi niso odpravljeni. — Yerpo Ha? 11:07, 11. november 2013 (CET)[odgovori]


Zgornji nasvet še vedno velja. Smem(o) izvedeti, čemu ignoranca do dogovorov v tem spletnem projektu? — Yerpo Ha? 15:36, 21. februar 2016 (CET)[odgovori]

Slika[uredi kodo]

Fotografijo Nino Oslak.jpg sem umaknil iz članka, ker ji mankajo skoraj vsi podatki po pravilih za slike (kar je jasno navedeno na obrazcu za nalaganje). Prosim dodaj manjkajoče podatke, sicer bo morala biti brisana. — Yerpo Ha? 14:50, 26. februar 2016 (CET)[odgovori]