Uporabniški pogovor:LesleyCommunist

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, LesleyCommunist!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja) ter se pridružite IRC-kanalu #wikipedia-sl. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und fügen Sie {{user sl-0}} auf Ihre Benutzerseite und/oder Diskussionsseite hinzu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--GeographieMan (pogovor) 14:42, 30. julij 2020 (CEST)

Notranje povezave[uredi kodo]

Pozdravljen(a), prosil bi te, da v prihodnje ne dodajaš zunanjih povezav na angleško ali katero koli drugo Wikipedijo. Četudi nek članek ne obstaja, lahko dodaš notranjo povezavo (ki se bo v tem primeru obarvala rdeče) in ko/če bo nekdo članek ustvaril bo avtomatično narejena povezava na tisti članek. Glej Wikipedija:Vadnica (Notranje povezave). Lp, --GeographieMan (pogovor) 20:12, 30. julij 2020 (CEST)

Hvala za informiranje,

)