Uporabniški pogovor:Kurac123

  Iz Wikipedije, proste enciklopedije

  -- Tegel (pogovor) 20:38, 30. november 2013 (CET)Odgovori[odgovori]

  Tole je kandidat za trajno blokado:neprimerno uporabniško ime Hinko Gnito (pogovor) 21:05, 30. november 2013 (CET)Odgovori[odgovori]

  Se strinjam.


  Octagon-warning.png

  Vaše uporabniško ime je bilo zaradi neprimernosti ali prevelike podobnosti že obstoječemu imenu blokirano za neomejen čas (za več informacij glejte pravila blokiranja). Vabimo vas, da si ustvarite nov račun in prispevate k Wikipediji s primernejšim uporabniškim imenom ter na konstruktivnejši način. Za pomoč pri izbiri ustreznega uporabniškega imena glejte Wikipedija:Uporabniško ime. Wikipedijo lahko urejate tudi brez registracije. Ne bomo pa vam dovolili uporabljati neprimernega imena. Če bi se radi o blokiranju pogovorili, se po e-pošti obrnite na administratorja, ki vas je blokiral.

  Zaradi mehanizma Wikipedije za uveljavljanje sprememb imena je morda začasno blokiran tudi vaš IP-naslov. Razen če ste strani tudi vandalizirali, bomo to blokiranost kar se da hitro odstranili - če to v kakšni uri še ne bo storjeno, se po e-pošti obrnite na katerega izmed administratorjev in mu razložite situacijo (glejte seznam administratorjev).

  Yerpo Ha? 21:16, 30. november 2013 (CET)Odgovori[odgovori]