Uporabniški pogovor:Hinko Gnito/arhiv2013-14

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Wikipedija gre med ljudi[uredi kodo]

Pozdravljen. Kot si mogoče videl, smo na slovenski Wikipediji pridobili možnost koriščenja sredstev za katerega izmed naših projektov. Izglasovan je bil moj predlog, ki pa ga težko udejanim sam. Po statistiki vidim, da si eden izmed najbolj navdušenih urejevalcev. Verjamem, da si želiš, da bi nas bilo še več - in prav temu je namenjen projekt. Z njim bi pristopili k možnim urejevalcem, ki potrebujejo osebni pristop, in jih v treh srečanjih v bližnji knjižnici ali drugem mestu naučimo osnov urejanja Wikipedije. S sredstvi bomo lahko krili tvoje materialne stroške (kilometrino ipd.). Če bi v naslednjih nekaj mesecih torej imel okoli 15 ur časa, te prosim, da se mi oglasiš - upam, da se kmalu srečamo in pogovorimo, kako izvesti projekt "Wikipedija gre med ljudi" :) lp --ModriDirkac (pogovor) 17:00, 9. februar 2013 (CET)

Članki o letih[uredi kodo]

Po mojem mnenju bi bilo bolj smiselno tvoje dodatke v članke o letih 11. stoletja spraviti v ločene članke; članki o letih niso namenjeni pretiravanju s prozo, bolj so mišljeni kot povzetek res najpomembnejših dogodkov v zelo zgoščenih alinejah. Poleg tega opažam, da skačeš med sedanjikom in preteklikom, kar je malo težavno spremljati. — Yerpo Ha? 21:59, 23. avgust 2013 (CEST)

Še to, če ti ni odveč, dodajaj prosim standardne uvode v članke o letih. Za zgled glej leta 20. stoletja. — Yerpo Ha? 11:40, 29. avgust 2013 (CEST)

Evdem, ki ni Evdem[uredi kodo]

Hejla! Pri urejanju članka Klavdij Galen sem naletela na filozofa Evdema. Ko sem hotela narediti np, sem ugotovila, da to ni isti Evdem - že po letnicah rojstva. Je ta Evdem kakšen znamenit filozof, ki bi si zaslužil svoj članek, ali naj raje pustim le ime, brez np?--Irena 21:42, 15. marec 2014 (CET)

Filozof naj bi bil Evdem z Rodosa, Aristotelov učenec. Ta tvoj pa je verjetno en od zdravnikov http://en.wikipedia.org/wiki/Eudemus_%28physician%29 Hinko Gnito (pogovor) 21:54, 15. marec 2014 (CET)

Najlepša hvala! Sem jih iskala, vendar jih nisem našla.--Irena 22:10, 15. marec 2014 (CET)

Pozdravljen spet[uredi kodo]

Me veseli, da si spet dovolj pri sebi za Wikipedijo, dobrodošel nazaj med brcajočimi :) — Yerpo Ha? 21:19, 24. november 2014 (CET)