Uporabniški pogovor:Grob-a

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Grob-a!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — Irena 22:03, 25. november 2013 (CET)

Sklici na druge Wikipedije[uredi kodo]

Pozdravljena. Hrvaška Wikipedija ni zaupanja vreden vir, zako je ne navajamo med sklici. Predlagam ti, da sklice v tvojem članku pobereš iz kode na hrvaški strani, jaz pa bom, ko bomo članek objavili, poskrbel, da se bodo na levi zlistali članki o pojmu v vseh obstoječih jezikih. lp --ModriDirkac (pogovor) 23:02, 17. november 2013 (CET)

Hvala za info, čeprav hrvaška wiki ima kar lepo obdelano to temo. No, saj -ična je vse uredila, še preden sem jaz znala odgovoriti na tale pogovor :) Grob-a (pogovor) 22:07, 25. november 2013 (CET)

Mesto žensk[uredi kodo]

Kopiranje promocijskih besedil v Wikipedijo ni ok - ne s stališča avtorskih pravic, ne z enciklopedičnega stališča. Prosim, napiši vsebino na novo, s svojimi besedami in povzemanjem neodvisnih in zanesljivih virov, sicer bo moral biti prispevek brisan. Hvala. — Yerpo Ha? 21:56, 10. oktober 2016 (CEST)


Ja, manifesta res ne morem napisati s svojimi besedami, se mi je zdelo v redu, da je to skopirano, no, ampak sedaj sem dala ven. Grob-a (pogovor) 22:13, 10. oktober 2016 (CET) Grob-a (pogovor) 22:15, 10. oktober 2016 (CEST)

Mislil sem predvsem na ostalo vsebino (kakšen stavek je še vedno kopija in referenciran samo z uradno spletno stranjo festivala, kar izpade oglaševalsko). Manifest v celoti pa res mogoče ne spada sem, vsaj ne oblikovan kot navadna vsebina. — Yerpo Ha? 07:15, 11. oktober 2016 (CEST)

Sem malo predelala še ostalo Grob-a (pogovor) 17:10, 11. oktober 2016 (CEST)