Uporabniški pogovor:Ben-Picc

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Ben-Picc!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter nekaj malega o sebi (od kod prihajaš, katera področja te zanimajo, in podobno).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Kot vodilo pri slogu in zgradbi članka ti je lahko kateri izmed izbranih člankov - člankov, ki spadajo med najboljše. Med njimi je lahko tudi tvoj!

Preizkušanju urejanja je namenjen tvoj lastni peskovnik (ta je namenjen samo tebi in ga lahko uporabljaš brez skrbi, da bo vsebino kdo pobrisal). Na pogovornih straneh se tikamo in na koncu podpišemo, in sicer takole: --~~~~ ; če v tekst vstaviš ta dva vezaja in štiri »tilde«, se bodo po shranjevanju samodejno spremenili v podpis z datumom in uro vnosa. V člankih se ne podpisujemo.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kakšno vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj Pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl, pošlji e-pošto na info-sl (afna) wikimedia.org ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — — Yerpo Ha? 11:53, 9. december 2015 (CET)

Naslovnice plošč[uredi kodo]

Kot piše v obrazložitvi načela poštene uporabe, naj bi se naslovnice uporabljalo v čim manjši meri, takrat ko so uporabne za ilustriracijo teksta o teh delih in ne samo kot okrasek za seznam del. Nameravaš napisati kaj več o vsakem albumu posebej? Če ne, bo treba datoteke brisati (več o tem na Wikipedija:Avtorske pravice). — Yerpo Ha? 10:24, 14. december 2015 (CET)

Hvala za opozorilo... vsekakor bom napisal kaj več. Kot wiki-začetnik se še malce lovim po straneh in kategorijah. Bom pa v kratkem ustvaril članke tudi za albume in orkester, zato, prosim, ne še brisat! Nekaj naslovnic bi vseeno pustil tudi na strani L.Leška, vsaj najpomembnejše, če že ne vseh. Se bom oglasil, če bom rabil pomoč. --Ben-picc (pogovor) 14:48, 14. december 2015 (CET)