Uporabniški pogovor:Ashnayzenay

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Ashnayzenay!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku, prej pa si preberite še vadnico.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und fügen Sie {{user sl-0}} auf Ihre Benutzerseite und/oder Diskussionsseite hinzu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Zganec[uredi kodo]

Prosim, navedi relevantne vire za svoje pisanje, sploh za življenjepisne podatke. Na povezavah British Virgin Islands from UCB Libraries GovPubs in Open Directory Project ni Zganec niti z besedo omenjen, zato v članek vračam oznako o nenavajanju virov. Thomasa Barkleya v vlogi geologa in botanika splet ne pozna. Kaj to pomeni, da je Barkley "1851 pripomogel k odkritju Deviških Otokov"? Te otoke je odkril že Kolumb, do 19. stoletja je tja dospelo na desetine ekspedicij iz Evrope, gl. History of the British Virgin Islands.— M۞Zaplotnik(prispevki) 03:31, 26. april 2010 (CEST)[odgovori]

== zdravo! trenutno uporabljam vire iz knjige g. Janeza Tomača; Odkritje in raziskave na Deviških otokih. jutri jih bom dodal skupaj z kodo isbn in vsemi ostalimi dodatki!

Zdravo, do jutro bo članek že brisan, če boš pisal o tem, kako je Žganec na Deviških otokih otokih odkrival avtohtone vrste sramnih uši in navadne koprive. Kakšne štose se greš? M۞Zaplotnik(prispevki) 03:38, 26. april 2010 (CEST)[odgovori]

=== zdravo! prosil bi vas, da preberete izvod Nationl Geographica, marec 2007, kjer so raziskave g. Žganca podrobno opisane! prosil bi vas, da si priskrbite izvo, morda se pa narobe prepisali ime vrste, katero ste podali v iskalnik!

Oprosti, ampak tukaj smo malo premalo naivni da bi ti lahko uspelo kaj takega. Kot biolog ne rabim iskalnika da bi vedel da je Phthirus pubis sramna uš in da govoriš še o peteršilju in koprivi. Noben od virov ki jih omenjaš ne obstaja. Lahko pa komentiraš predlog za brisanje, ampak se boš moral(a) malo bolj potrudit. — Yerpo Ha? 08:43, 26. april 2010 (CEST)[odgovori]


Wikipedija ni demokracija

Wikipedija ni eksperiment v demokraciji in sploh v nobenem drugem političnem sistemu. Temeljni način iskanja soglasja ni z glasovanjem, temveč s pogovorom. Čeprav se pri preverjanju soglasja občasno uporabljajo ankete, te pogovor navadno bolj ovirajo kot pa pomagajo pri njem. Uporabljati jih je treba previdno, če sploh, in ne nujno kot zavezujoče.—-Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Geotich (pogovorprispevki) 28. aprila 2010.