Uporabniški pogovor:89.212.40.246

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
 Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.


en: Welcome to the Slovene Wikipedia! Please, create an account or log in, if you already have one. You don't speak Slovene? Visit the Embassy.
fr: Bienvenue sur le Wikipédia en Slovène! Vous êtes invités à vous identifier ou se connecter, si vous avez déjà votre compte. Vous ne parlez pas Slovène? Veuillez visiter l'Ambassade.
de: Willkommen zur slowenischen Wikipedia! Bitte, öffnen Sie Ihr Benutzerkonto oder melden Sie sich an, falls Sie eines schon haben. Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft.


--Andrejj 13:43, 3 april 2007 (CEST)Aleksander, prijavi se. Ziga 12:07, 13 april 2007 (CEST)

Aleks, za brisanje imamo ustrezne postopke, užaljenega praznjenja strani pa ni med njimi. --IP 213 11:33, 18 maj 2007 (CEST)

Na slovenski Wikipediji niste dobrodošli[uredi kodo]

Aleksander, s svojim načinom razmišljanja in tukajšnjih dejavnosti na slovenski Wikipediji niste dobrodošli. Ker z našim početjem nikomur nočemo nič žalega, prosim tudi vas za enako povratno vedenje, zato prosim, da ne smetite teh strani, niti portala Pod lipo, s svojimi čustvenimi izlivi, niti da se v kakršnem koli smislu še ukvarjate z nami. | Če 18:51, 19 maj 2007 (CEST)

Blokada[uredi kodo]

Za 14 dni. --Andrejj 21:43, 19 maj 2007 (CEST)

Ponavljanje napadov. Za 1 mesec. --Andrejj 12:44, 5 junij 2007 (CEST)


To je pogovorna stran brezimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali pa ga ne uporablja. Zaradi tega moramo uporabiti IP-naslov za njihovo ugotavljanje istovetnosti. Takšen IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste brezimni uporabnik in menite, da so nepomembne pripombe namenjene vam, prosimo ustvarite račun ali pa se vpišite, da preprečite zmedo z drugimi nepodpisanimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]