Uporabniški pogovor:217.72.84.32

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Znak Pozor

Prosimo, prenehajte iz Wikipedije odstranjevati vsebino, saj to velja za vandalizem. Eksperimentirate in igrate se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

--Klemen Kocjančič 08:30, 27 maj 2005 (CEST)


Wiki
 Dobrodošli na slovenski Wikipediji! Opazili smo, da dejavno sodelujete. Morda preberete uvod in premislite o prijavi, s čimer si boste lahko prilagodili svoj uporabniški vmesnik, hkrati pa vam bo to omogočilo lažje sporazumevanje z wikipedisti. Poleg tega vaši prispevki ne bodo več pripisani brezimnemu IP-naslovu, temveč vašemu uporabniškemu imenu. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje, lahko pa jih tudi postavite Pod lipo.

en: Welcome to the Slovene Wikipedia! Please, create an account or log in, if you already have one. You don't speak Slovene? Visit the Embassy.
fr: Bienvenue sur le Wikipédia en Slovène! Vous êtes invité à vous identifier ou se connecter, si vous avez déjà votre compte. Vous ne parlez pas Slovène? Visitez l'Ambassade.

--Klemen Kocjančič 08:38, 27 maj 2005 (CEST)

Prijava[uredi kodo]

V primeru večjih sprememb bi bilo dobro, da se prijavite. lP, --Klemen Kocjančič 08:09, 1 jul. 2005 (CEST)

Odstranjevanje[uredi kodo]

Še enkrat, prenehajte odstranjevati besedilo. Če mislite oz. ste prepičani, da je besedilo napačno, to napišete in utemljite na pogovorni strani dotičnega članka. LP, --Klemen Kocjančič 09:33, 1 jul. 2005 (CEST)


217.72.84.32, kaj je narobe s povezavo na cirilične črke? --AndrejJ 23:33, 3 oktober 2005 (CEST)

Povezava je nelogična. Bolje je, da je povezava ciriličnega A na Latinični A, tam pa evenuelno lahko povežemo na Cirilični A. 217.72.84.32 23:36, 3 oktober 2005 (CEST) Jurij

Aja? Kot bi rekli včasih: iz šupljega v prazno. Jurij, morda se prijaviš. --AndrejJ 23:39, 3 oktober 2005 (CEST)

Mogoče misliš svojo glavo? Če mi poveš kako ruski jer napišeš na naši tipkovnici ti mogoče odpustim...

Relativno enostavno... jaz ti pa ne odpustim žaljenja. --AndrejJ 23:45, 3 oktober 2005 (CEST)

Ti si prvi začel in moraš končati. (Dobro da je vse Črno na belem) - sploh pa sem ti pustil izhod, ki pa ga nočeš izkoristit. Z leti boš dobil čir...
Podobna debata je bila že na Pogovor:Elektronika B3-34 in kot jo jaz razumem se je končala tako, da tujih črk pač ne bi tretirali kot gesel - zaradi mene pa jih tudi lahko samo da se razumemo, kaj to pomeni in koliko je teh tujih črk. 217.72.84.32 23:50, 3 oktober 2005 (CEST)

iz šupljega v prazno se nanša na tvoj predlog: da je povezava ciriličnega A na Latinični A, tam pa evenuelno lahko povežemo na Cirilični A.

Debata Elektronika B3-34 se ni končala tako kot ti misliš.

kaj to pomeni in koliko je teh tujih črk. Kaj si hotel povedati? Teh tujih črk je pač kolikor jih je in vsaka si zasluži članek.

Pa še nekaj: včasih je bil tvoj cilj nevemkoliko škrbin, kako da te sedaj skrbi kak odvečna povezava? --AndrejJ 00:03, 4 oktober 2005 (CEST)

OK torej me nisi hotel žalit. Pozabi tudi moje odgovore.

Škrbina me poveže npr na angleški, nemški, ruski in italijanski pojem tako, da lahko dobim iz več virov tisto kar iščem, vrednost ruske črke predvsem pa kitajskih pismenk pa mislim, da je brez vrednosti za slovensko Wikipedijo. Če potrebujem kaj takega bom šel na cirilico oz. odgovarjajoči seznam pismenk. Kot primer sem vpisal A vendar se mi že to zdi pretirano. 217.72.84.32 00:13, 4 oktober 2005 (CEST) Jurij


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]