Pogovor o pomoči:Vaš prvi članek

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Preureditev?[uredi kodo]

Ponekod bi rad naredil sklic na katerega od razdelkov tega članka, pa se to ne da (ali vsaj ne enostavno ali pa jaz ne znam), ker je v njem v uporabi ";naslov razdelka" namesto "=== naslov razdelka ===" , npr v razdelku Stvari, ki se jim je treba izogibati. Lahko - če se strinjate - tudi jaz spremenim te naslove v naslove razdelkov, čeprav se praviloma še ne čutim poklicanega za spreminjanje tukaj.

Ni to nekaj, kar bi se mudilo, ampak mislim da bi prišlo prav še komu, ne le meni. Marjan Tomki SI (pogovor) 14:19, 14. april 2024 (CEST)[odgovori]

Na ta naslov sem prišel...[uredi kodo]

Na ta naslov sem prišel... od Pomoč:Uvod, od tam pa čez Viri za nove urejevalce, ki pa je povezan na Pomoč: Začetek.

Problem je, da me trenutno ne zanima več toliko prvi članek, ampak prvi prevod (trenutno iz angleščkega v slovenski jezik, potem pa dva iz nemškega v slovenski jezik). Ko sem to poskušal, sem se zapletel in prevode za daljši čas odložil (in tudi iskal kak tutorial oziroma vadnico za to).

Ker vidim, da tudi Wikipedija:Vadnica, ki mi je prišla hudo prav ob začetkih, dobila predlogo {{zgodovinsko}} (verjetno zato, ker je usmerjena v urejanje kode, tistim ki urejajo čez telefon pa to ni preveč uporabno), me zanima, kaj je zdaj namesto (ali boljše od) tega. Jaz namreč ne urejam reči čez telefon (ta mora zdržati vodo, tudi več ko meter, zato je še non-smart - in eden od teh tudi plava...), zato praviloma uporabljam urejevalnik kode in ne vizualnega.

Se bom obrnil tudi na Pod lipo. Marjan Tomki SI (pogovor) 14:48, 14. april 2024 (CEST)[odgovori]