Pogovor:Pripjat, Ukrajina

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

A res rabimo v članku o zapuščenem mestu notranje povezave na skoraj vsak samostalnik? Celo na število devetsto? Zaradi tega je sedaj vse rdeče. Bolje bi bilo vrniti nazaj. -- Keber 18:13, 27 april 2006 (CEST)

Ali ni eden od najboljših delov Wikipedije prav to, da lahko uporabnik preprosto klikne na besedo in dobi o njej nove podatke? Če ni, se opravičujem in bom članek vrnil v prejšnje stanje. --Burek 18:18, 27 april 2006 (CEST)
To je res, vendar velja nenapisano pravilo, da se v članku pojavljajo povezave, ki imajo veze s tematiko, ki jo članek opisuje. V primeru Pripjata povezava na leto 900 ni primerna, prav tako ne štiri. Isto velja za povezave na knjigo, predmet (to je hudo splošna stvar), kraj (ki ne spada v kontekst), gramofonske plošče, otroške igrače itn. Treba vedeti, da nekdo, ki se zanima o Pripjatu, se najverjetneje ne bo zanimal podrobneje o številki 4 ali pa Notranje povezave so v redu, vendar v smiselni količini. Sicer lahko vsako besedo vržemo v povezavo, kar pa seveda ne gre. Jaz sem dal toliko njotranjih povezva, kot je v angleščini, ter še nekaj ostalih pomembnih. Drugo se mi ni zdelo, da bi bilo v kontekstu. Jaz bi priporočal vrnitev v prejšne stanje, lahko pa poda mnenje še kdo drug. -- Keber 19:12, 27 april 2006 (CEST)

Prav, meni je vseeno. --Burek 20:06, 27 april 2006 (CEST)