Pogovor:Dan D (glasbena skupina)

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Zdravo, sem urednica strani dan-d.net in potrjujem, da smo sami na to stran vnesli besedilo, ki se pojavlja tudi na spletni strani skupine. -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Urbanapodgana (pogovorprispevki) 09:07, 24. april 2015‎.

Moram priznati, da tole postaja že malo nadležno. Osebi z vzdevkom Monamour, ki se je predstavila kot piarovka skupine, sem že lani razložil, da take vrste dejavnost v Wikipediji ni dobrodošla. Svetoval sem ji tudi, kako naj pomaga pri pisanju članka o skupini (glej Uporabniški pogovor:Monamour). Obstaja kakšen dober razlog za ignoriranje tistega sporočila in naših dogovorov o urejanju v konfliktu interesov?
Tekst je mimogrede precej slab (uporaba sedanjika za pretekle dogodke, slovnica), tudi če pustimo kup propagandnih izjav ob strani. Kar se mi zdi škoda, saj so Dan D ena bolj znanih slovenskih zasedb v sodobnem času in bi zaslužili spodobno predstavitev. Zato: nameravate njeni piarovci spoštovati Wikipedijine dogovore in pomagati da se naredi članek kot je treba ali ne? — Yerpo Ha? 09:17, 24. april 2015 (CEST)