Pogovor:Branko Masleša

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Jaz bi izbrisal celotno vsebino članka z naslovom "Očitki ob kandidaturi ta predsednika Vrhovnega sodišča" ker gre ob branju vseh virov ki so navedeni za zelo enostransko prikazovanje. Zadeva na eni ali drugi strani zelo politično obarvana vendar je iz člankov mogoče strniti naslednja dejstva.

  • Jan Zobec in Rudi Štravs sta javno pričala, da je bil Masleša entuziastičen po ogledu streljanja ob meji na nekega Romuna.
  • Minister za pravosodje Aleš Zalar je podvomil v pričanje Štravsa.
  • Vrhovni sodnik Masleša zavrača očitke

Cel omenjeni članek je predstavljen enostransko in predlagam njegov izbris v vsebini, ki je sporna. -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Ralu (pogovorprispevki) 19:27, 14. julij 2014‎.

Osebno sem mnenja, da bi lahko poglavje o kontroverznostih še malo strnili (ali razširili ostanek da članek ne bo toliko neuravnotežen), enostranskosti pa ne vidim, saj je predstavljena tudi druga stran. Izbris kar povprek ni smiseln, saj gre za netrivialno dogajanje. — Yerpo Ha? 20:39, 14. julij 2014 (CEST)[odgovori]

Zamrznitev strani[uredi kodo]

Urejanje strani bi glede na aktualne dogodke zamrzniti. JEsa (pogovor) 21:01, 10. december 2021 (CET)[odgovori]

@JEsa: Članek je zaenkrat stabilen, aktualno dogajanje ne zadošča kriterijem zaščite. A09090091|(pogovor) 21:05, 10. december 2021 (CET)[odgovori]