Pogovor:Alberto Aguirrezabalaga Garcia

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

A mi lahko date napotek - kako se sklicujem (povezava-link) v slovenski (si) wikipediji pri prispevku "Alberto Aguirrezabalaga Garcia" npr. na tujo wikipedijo; npr. na angleško (en) wikipedijo. Tam npr. obstaja prispevek o rokometnem klubu iz madžarske "Csurgói KK", na slovenski wikipediji pa ne. Vnaprej hvala in lep pozdrav. Pegi123 (pogovor) 20:40, 13. avgust 2013 (CEST) Franc

Csurgói KK

Lahko vključiš v zunanje povezave kot zunanjo povezavo; ta del je običajno razdelek na koncu članka. lp --ModriDirkac (pogovor) 20:53, 13. avgust 2013 (CEST)
V bistvu na članke v angleški Wikipediji ne povezujemo (razen direktnih medjezikovnih povezav med članki o isti temi). Csurgói KK naj bo kar rdeča povezava. — Yerpo Ha? 21:27, 13. avgust 2013 (CEST)


Kar sem tule zgoraj vprašal nisem mislil na načelni redakcijski nivo (kam, kako) ampak na sintakso (tehnika, tipkanje) - da se tehnično poveže link? Kako se natipka, da to potem funkcionira?

Vnaprej hvala za to informacijo! lp, Franc.

Sintaksa je opisana na strani Wikipedija:Vadnica (Zunanje povezave), poglavje Interwikiji. — Yerpo Ha? 17:10, 25. avgust 2013 (CEST)