Pogovor:Širjenje Združenih držav Amerike

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Članek ZDA ima že predviden nastavek za članek Zgodovina Združenih držav Amerike, v katerega verjetno sodi celoten članek »Širjenje ZDA«. --Peterlin 14:27, 23 nov 2004 (CET)

Se strinjam. Saj podobno bi lahko tvorili članke kot »Širjenje Rusije, Sovjetske zveze, Italije«, »Krčenje Slovenije«, »Status quo Šrilanke, Palestine«, ipd. --xJaM 14:53, 23 nov 2004 (CET)

Vseeno upam, da bo ta dodatek strani ostal, saj je bilo vanj vloženo kar nekaj ur trdega dela. Dejstvo je, da sam nisem vedel da je v procesu nastajanja tema o Nastanku ZDA, pa tudi če je, je lahko ta članek posebej zase, saj sam mislim da je širjenje ZDA pomembna tema, ki lahko stoji sama zase.

Pa kaj vam morem, morem nič. Vi ste stari mački, jaz ne. Sam sem mislil, da je na wikipediji pomembno da je zadev čim več - čim bolj obsežno, izčrpno - ne pa da se bo iskalo kam kaj spada, kaj je in kaj še sploh ni, pa bo in je zato nekaj drugega v napoto.

LP, Jerdna

Ne, članek je vsekakor nadvse zanimiv in bo ostal - razen, če ga boš sam odstranil, oziroma naznačil za brisanje. Primož je le navedel kje mu je, po izkušnjah na teh straneh, mesto. Edino to. Članek je lahko seveda tudi samostojen. Le izhaja naj iz zgoraj omenjenega članka. Načeloma je vse (in kdaj pa kdaj nič) pomembno. Obsežnost, izčrpnost in pravilno mesto - kjer se to da. Tudi stari mački ne moremo novincem nič. To je ena od lastnosti tega projekta. Lahko le pomagamo, kar smo se pač tukaj naučili in navadili. Vse spremembe, dopolnila in zamisli so zelo dobrodošle. S tehniko povleci/spusti članke prestavljamo v domenah sekund - to sploh ni problem. 8-) Težja je dobra in pregledna vsebina. --xJaM 22:07, 23 nov 2004 (CET)

Ali torej zdaj opravimo premik (ta članek vstavimo kot poglavje) ali pa v članku Zgodovina ZDA damo napis Glejte glavni članek Širjenje ZDA?. lP, --Klemen Kocjančič 13:09, 4 maj 2005 (CEST)

Sem za premik. --romanm (pogovor) 15:06, 4 maj 2005 (CEST)