Miss Universe Slovenije 2011

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Miss Universe Slovenije 2011 je bilo lepotno tekmovanje, ki je potekalo 2. julija 2011 v studiu VPK.

Prireditev je vodila Lili Žagar, prenašal jo je 1. program TV SLO.

Uvrstitve in nagrade[uredi | uredi kodo]

Vse tekmovalke so dobile pakete Kozmetike Afrodita ter zlati šampanjec in verižico s svojim imenom Zlatarne Celje.

Žirija[uredi | uredi kodo]

Vodil jo je Mitja Podgajski (direktor TV Idea), v njej so sedeli še Tjaša Kokalj, Erik Ferfolja (organizator izbora Mister Slovenije), Iryna Osypenko (manekenka) in Matej Komar (modni frizer).

Glasbeni gostje[uredi | uredi kodo]

Nastopili so Bro, 6pack Čukur, Hamo z godalnim kvartetom Escape, Marko Vozelj in Samo Kozlevčar z otroškim zborom Pinokio.

Kritike[uredi | uredi kodo]

Voditeljica je imela težave s slabim ozvočenjem. Tomaž Mihelič (član skupine Sestre in modni agent)[1] je bil nad izbiro zmagovalke razočaran, saj je bila po njegovem bolj primerna za tekmovanje Lepa soseda in med prisotnimi v dvorani všeč le svoji družini. Žirant Erik Frfolja je izrazil dvom v to, da bo Jagodićeva presegla 11. mesto Tjaše Kokalj, ji je pa želel srečo. Odsotnost lepših deklet na lepotnih tekmovanjih si je razlagal s tem, da se nočejo izpostavljati, da imajo že manekensko kariero ali pa jim organizatorji ne dajo dovolj konkretnih razlogov za prijavo.

Viri[uredi | uredi kodo]

Sklici[uredi | uredi kodo]

  1. Grbin, Branka (24. julij 2016). »"O šovbiznisu sem vedel veliko, o delu z modeli pa še ne" #intervju«. siol.net. Pridobljeno 10. septembra 2020.