Uporabniški pogovor:Tone

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Skoči na: navigacija, iskanje

Arhiv 2005 Arhiv 2006 Arhiv 2007 Arhiv 2008

SloWiki10[uredi | uredi kodo]

Slowiki10-logo.svg

Živjo,

v imenu soorganizatorjev te vabim na srečanje wikipedistov in proslavo ob 10. obletnici slovenske Wikipedije, ki bo naslednji petek, 24. februarja popoldan v Ljubljani. Začeli bomo z delovnim sestankom v ljubljanski mestni hiši in zaključili s predstavitvijo za javnost v Kiberpipi. V soboto in nedeljo bomo gostom iz Fundacije Wikimedia razkazali par slovenskih znamenitosti. Pri vseh delih programa bi bila zelo dobrodošla tvoja aktivna udeležba; za začetek lahko izraziš svoj interes na dogodku posvečeni projektni strani, načrtovanje pa poteka na njeni pogovorni strani. Dobrodošli so tako aktivni udeleženci kot samo poslušalci/gledalci.

Koordinator srečanja — Yerpo Ha? 20:58, 17. februar 2012 (CET)

Forced user renames coming soon for SUL[uredi | uredi kodo]

Hi, sorry for writing in English. I'm writing to ask you, as a bureaucrat of this wiki, to translate and review the notification that will be sent to all users, also on this wiki, who will be forced to change their user name on May 27 and will probably need your help with renames. You may also want to help with the pages m:Rename practices and m:Global rename policy. Thank you, Nemo 19:10, 3. maj 2013 (CEST)

Potres v Posočju 1976[uredi | uredi kodo]

Tekst tega članka je skopiran iz članka »Obletnice katastrofalnih potresov« avtorja Renata Vidriha, zdaj dostopen tu. Sodeč po zgodovini strani ga je Jalen leta 2006 označil kot copyvio, kar pa si ti takrat razveljavil z obrazložitvijo, da imamo dovoljenje (domnevam, da avtorjevo). Na žalost tega dovoljenja nikjer ne najdem, pa me zanima, če se slučajno spomniš, kje/od koga naj bi bilo. Članek sem nameraval predelati za objektivnost in preglednost; če imamo dovoljenje bi lahko velik del obstoječega besedila ohranil, sicer ga bom pač moral napisati na novo s povzemanjem omenjenega vira. — Yerpo Ha? 16:09, 13. november 2013 (CET)

Hja, nimam pojma, je že res dolgo časa od takrat. Predelava bo verjetno na mestu ... --Tone 22:39, 14. november 2013 (CET)