Uporabniški pogovor:TamaMer

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, TamaMer!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — — Yerpo Ha? 17:36, 17. januar 2014 (CET)[odgovori]

Hvala za prispevek, vendar se bojim, da bo zahteval tekst še nekaj dela preden bo primeren za enciklopedijo. Trenutno je par delov namreč takih, da bi spadali kvečjemu na spletno stran kakšnega ponudnika skokov. Enciklopedičen tekst naj ne bi bil pisan v prvi osebi množine, še manj pa v drugi osebi množine kot v poglavju Letenje v tandemu - tisto je čista reklama. Tekst o zgodovini je boljši, pa vendar esejistični vključki tipa "ljudje so že zelo zgodaj imeli željo po letenju" niso ravno informativni. Svetujem, da se zgleduješ po angleškem članku o tej temi. Uporabit bi veljalo tudi kakšen vir od tam.

Kar se slik tiče, lastne slike so dobrodošle (vendar brez podpisa na sami sliki), iz drugih spletnih strani pa jih ni dovoljeno pobirati, ker je to kršitev avtorskih pravic.

Toliko zaenkrat, morebitna vprašanja lahko postaviš kar tukaj. — Yerpo Ha? 17:36, 17. januar 2014 (CET)[odgovori]