Uporabniški pogovor:Sanja18

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Sanja18!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
Deutsch: Sprechen Sie kein Slowenisch? Dann besuchen Sie die Botschaft und geben {{user sl-0}} auf deine Benutzerseite und/oder Diskussionseite zu.
Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


--Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 21:32, 12. november 2007 (CET)[odgovori]


Živjo! En manjši nasvet, če dodaš res malenkostne stvari, pod 100 znakov, levo odkljukaj manjše urejanje. Prikaži predogled pa ti pokaže, kako naj bi članek izgledal s tvojim urejenjem, plus še vedno lahko dodajaš in urejaš spodaj naprej.--Amazone7 03:46, 24. januar 2008 (CET)[odgovori]


Ja, seveda si naložila drugo verzijo - sm opazila in zato me je zmotilo. Naložila si sliko pod istim imenom kot sm jo že jst, zato je pol v mojmu članku začelo kazat to tvojo drugo verzijo (sepravi, da je skesnlalo mojo sliko), kar pa nočm. Tud nočm nč težit, samo prosm pač, da sliko naložiš pod imenom, ki ga še nima nobena datoteka (kot sm že predlagala: babica-pripoveduje al pa babicapripoveduje al pa kej podobnega). lep večer še naprej, --ines 21:11, 5. februar 2008 (CET) Aa..glihkar sm opazila, da je to verzijo, k jo hočš met ti, naložila že Lavra. Njadeš jo pod Babica pripoveduje-1.jpg --ines 21:20, 5. februar 2008 (CET)[odgovori]

Podatki pri naloženih slikah: obvezno za vse urejevalce WikiProjekta Slovenske pravljice!

Vsaka slikovna datoteka mora biti opremljena z:

  1. opisom slike (kaj predstavlja)
  2. avtorjem (avtor ilustracije)
  3. navedbo vira (npr. spletni naslov (http//...), od kje je preslikana, skenirana, ...; založba )
  4. dovoljenjem (zaradi avtorskih pravic): primerna je licenca {{Naslovnica knjige}}

Če teh podatkov ni, bo datoteka izbrisana.

Ziga 18:33, 9. februar 2008 (CET)[odgovori]

Iz članka odstrani vse ukaze <br />, ker so povsem nepotrebni. lp., Ziga 22:16, 9. februar 2008 (CET)[odgovori]

Sanja, živjo. Če je naslov revije takšen, da ima več pomenov, se ga na SL:WP zapisuje v obliki Ime revije (revija). Geslo za tvojo nalogo je torej Pikapolonica (revija), v taki obliki je tudi v spisku ponujenih tem.

Prosim, ne ustvarjaj novega članka samo zato, da je v njem oznaka v delu ali tvoje ime. Gesla s takimi ali podobnimi oznakami lahko admini kaj hitro pobrišejo. Poponoma dovolj je, da si vpisana v ustrezen seznam na projektni strani Wikipedija:WikiProjekt Slovenska mladinska književnost. Lp in srečno, M۞Zaplotnik(prispevki) 23:42, 5. november 2008 (CET)[odgovori]