Uporabniški pogovor:PIA PRIMOŽIČ

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, PIA PRIMOŽIČ!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Lep pozdrav, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 13:42, 17 oktober 2006 (CEST)

Dovoljenje[uredi kodo]

Pia, lepo pozdravljena na Wikipediji tudi iz moje strani.

Rad bi te opozoril, da moraš pri nalaganju slik napisati kratek opis slike, navesti vir in določiti licenco. Pri sliki Slika:Boetius2.png nisi napisala opisa ter določila licence. Prosim, da to čimprej storiš.

Če o licenci nisi prepričana, v oknu za nalaganje datotek, kjer je spustni seznan Dovoljenje, izberi Licence ne poznam (tretja od zgoraj navzdol), nato pa se o licenci pozanimaj Pod lipo ali pa me kar kontaktiraj. P.S.: Slike, ki so starejše od 70 let, spadajo pod javno last.

Že v naprej ti želim veliko veselja pri delu! --Domen 19:35, 3 november 2006 (CET)

Za več o zgornji temi si preberi tudi Wikipedija:Slike. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 20:00, 3 november 2006 (CET)

Čestitke za uspešno razširjen članek. Prosil bi te le, če lahko dodaš še krajši povzetek med prvo vrstico in življenjepisom v slogu Boetij je najbolj znan/pomemben...'. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 06:29, 4 november 2006 (CET)

Hvala tebi za članek! Upam, da boš še kaj sodelovala; tudi izven patrologije. MMG na uporabniških straneh se podpisujemo s pomočjo --~~~~ (ukaz najdeš tudi v urejevalnem okencu; v zgornji vrstici kot 10 gumb iz leve, medtem ko v spodnjem turkiznem okencu v prvi vrstici kot ukaz Podpis). Tak podpis uporabljamo, da vemo, kdo je kdaj kaj napisal in da imamo hkrati povezavo na njegovo uporabniško stran. MMG2 Na WP si se vpisala s velikimi črkami, zato sem popravil tvoj vpis na seznam. Če te to moti, se lahko preimenuješ v normalni zapis (ala Pia Primožič). Eko še moj podpis: LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 19:27, 4 november 2006 (CET)