Uporabniški pogovor:Kova07

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Avtorske pravice

Opozarjamo vas da ne dodajajte besedila, ki ga niste napisali vi. Vaš prispevek Ivančna Gorica smo žal morali delno izbrisati, ker je bil del članka prepisan s spletne strani občine Ivančna Gorica. Če ste avtor dodanega besedila sami, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, saj bomo članek z veseljem obnovili. lp, --Miha 18:14, 25 junij 2007 (CEST)

Vandalizem

Znak Pozor

Prosimo, da na Wikipedijo prenehaš dodajati avtorsko zaščitena besedila iz drugih spletnih strani. To namreč velja za vandalizem. Če boš s tem nadaljeval, ti bomo urejanje preprečili. Eksperimentiraš in igraš se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

--Miha 10:46, 29. junij 2007 (CEST)[odgovori]

Napotki

Lepo, da prispevaš k Wikipediji ampak prispevke napiši sam in jih ne kopiraj!

Glavna stran   Urejanje   Oblikovanje   Notranje
povezave
  Zunanje
povezave
  Pogovorne
strani
  Dobro
je vedeti
  Registracija   Zaključek    

Pozdravljeni v Vadnici Wikipedije!

Wikipedija je prosta enciklopedija, h kateri lahko prispevate tudi vi! Ta vadnica vam bo pomagala postati Wikipedist.

Naslednje strani opisujejo značilnosti Wikipedije, informacije o njej in njeni skupnosti, vas naučijo o enotnem slogu in videzu ter seznanjajo z najpomembnejšimi pravili.

To je osnovna vadnica in ne zahtevnejša navodila. Če želite več informacij, so vam na voljo razne povezave.

Na vsaki izmed teh strani so tudi povezave v virtualni peskovnik Wikipedije, kjer lahko preizkusite, kar ste se naučili! Nič ni narobe, če se v peskovniku zmotite, zato bodite pogumni!



fr:Aide:Article mzn:ويکی‌پديا:خـِد آموز nl:Wikipedia:Snelcursus pt:Wikipedia:Tutorial --Miha 10:46, 29. junij 2007 (CEST)[odgovori]