Uporabniški pogovor:Andrej.kastelic

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Andrej.kastelic!
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — Yerpo Ha? 13:20, 25. februar 2010 (CET)[odgovori]

Andrej Kastelic[uredi kodo]

Biografski članek sem izbrisal, ker ne zadostuje Wikipedijinim kriterijem o pomembnosti in preverljivosti. Pisanje avtobiografij se pri nas smatra za nekoliko nehigienično, saj je na ta način praktično nemogoče priti do nepristranske objave, kar je ena temeljnih smernic Wikipedije. Konkretni članek se je poleg tega bral kot reklama za kmetijo (»Po dogovoru je možen ogled kmetije posamično ali pa tudi za skupine«, »Povpraševanje pošljite na naslov«, »Vabljeni na kozarček mleka!« itd. itd.), kar spet nima kaj početi v enciklopediji. — Yerpo Ha? 15:20, 25. februar 2010 (CET)[odgovori]


Krškopoljski prašič[uredi kodo]

--Pinky 19:56, 28. februar 2010 (CET)[odgovori]

V wikipediji obstajajo določena pravila, glede avtorskih člankov in to je bil tudi moj namen ... namreč da bi na pogovorno stran članka dodali tekst, s katerim bi potrdili vaše avtorstvo. Podoben tekst si lahko ogledate tudi v članku Montažna hiša. V wikipediji potrebujemo strokovnjake, vendar smo glede avtorskih pravic precej občutljivi. Na pogovorno stran sem v vašem imenu dodala besedilo, ki ga seveda lahko uredite po svoje. Če želite, vam lahko pomagam pri ureditvi članka, da bo slogovno ustrezal wiki slogu. Seveda se na prašičjerejo ne spoznam. Mogoče bom za začetek naredila nekaj malih sprememb, ki se nanašajo na vire in reference, galerijo. Spodaj v članku je galerija z manjkajočo sliko. Sliko je potrebno naložiti tukaj: Posebno:Nalaganje.

--Pinky 08:43, 1. marec 2010 (CET)[odgovori]